+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Amphion Argon 1

Un Argon3 la scara mai mica

Amphion Argon 1

Un Argon3 la scara mai mica

Amphion Argon 1

boxe de raft

hifi choice test

HiFi Choice a analizat aceste boxe in decembrie 2012, si le-au ales castigatoare intr-un group test comparativ cu modele de la Dali, Spendor, Dynaudio, Totem, Aurum.

Un tweeter Integrator, dezvoltat special pentru Krypton2 este configurat la uimitoarea frecventa crossover de 1600 Hz. Avand crossover sub punctul critic unde urechea umana detecteaza foarte usor diferentele si detaliile, permite o integrare perfecta a wooferului impreuna cu tweeterului.

Toate tweeterele Argon sunt testat in auditii, pentru a se detecta orice anormalitati.

Ghid de unda nou, imbunatateste rezolutia, extensia si dispersia sunetului in mod substantial.

Punctul forte al Argon1 este calitatea de referinta a frecventelor medii si raspunsul in recvente de bass surprinzator de puternic.
Alegeti Argon1 daca sunteti in cautarea unui mini monitor de calitatea cea mai buna, pentru camere mici sau sisteme fullrange 2.1 sau 5.1
Performantele ‘nearfield’ ale Argon1 au impresionat multi veterani ai studiourilor. Puteti sa va bucurati de aceasta calitate in sistemul dvs de acasa, bazat pe computer desktop cu amplificare digitala de genul celor de la Nuforce.
La fel ca modelul superior Argon3, Argon1 este unul din cele mai naturale si mai neutre incinte acustice disponibile pe piata. Un nivel foarte ridicat de transparenta inseamna ca puteti patrunde mai adanc in muzica dvs preferata.
Chiar daca Argon1 functioneaza cel mai bine cu sisteme audio de cea mai inalta clasa, rezultate surprinzatoare puteti obtine si cu un amplificator modest.

Argon1 are un woofer cu con de aluminiu foarte usor si rigid, furnizand o performanta unica pe bas, intr-o cutie destul de modesta ca dimensiuni. Un crossover scazut asigura ca tendinta naturala a aluminiului de a denatura frecventele in jurul 3000Hz este eliminata, conducand la un sunet fin, curat, neutru si totusi viu si dinamic.

Sunt folositi conectori auriti 24K de la WBT, si conductori din cupru pur in interior.

Ca toate produsele Amphion, este fabricat 100% in Finlanda.

  • Raspuns in frecventa: 45 Hz to 20.000 Hz
  • Sensibilitate: 86 dB
  • Putere recomandata: 20-150W
  • Impedanta: 8 ohms
  • Mod operare: 2 Way, vented
  • Crossover: 1600 Hz
  • Tweeter: New special Amphion “Integrator” Titanium tweeter, made by SEAS
  • Midwoofer:5.25″ aluminium, made by SEAS
  • Dimensiuni H x W x D: 310 x 160 x 265 mm
  • Greutate 8 Kg / bucata

Finisaj: Negru, Alb, Alb complet, Alun, Mesteacan, Cires