+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Iris

Cablu de boxe

Black Rhodium Iris

Cablu de boxe

Black Rhodium Iris

cablu de boxe

IRIS combina elementele constructive ale cablurilor de succes TWIRL si SAMBA (ambele premiate cu 5 globuri in revista Hi-Fi World) adaugand un stil mai modern, high-end prin folosirea unei invelitori externe de culoare neagra.

Design inovator “Low Transient Phase Distortion”
IRIS transmite cu maxima claritate vocea umana si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin efectul de reducere dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
‘Transient Phase Distortion’ este redusa folosind o izolatie mai groasa comparativ cu cablurile obisnuite (1.2mm), marind distanta intre conductori si astfel reducand efectul de camp magnetic indus in conductori. Beneficiul este imaginea sonora mai clara si mai deschisa.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea distorsiunilor.
IRIS este rasucit continuu pe toata lungimea pentru a evita comportamentul cablului ca antena de radiofrecventa.
Un cablu nerasucit are o suprafata cu arie mai mare, atragand semnalele Radio, WiFi, sau GSM, chiar si cele provenind de la sisteme de incalzire.

IRIS foloseste doua miezuri de cupru placat cu argint, unul pentru + si unul pentru -. Acestea sunt conectate in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un zgomot de fond mai redus in pauzele dintre sunete.

Izolatia de cauciuc siliconic este folosita datorita faptului ca are pierderi scazute de dielectric ce asigura distorsiuni extrem de scazute provenind din efectul de absorbtie in dielectric, energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata mai tarziu decalat in timp, producand astfel distorsiuni.

Conectori High End Rhodium Plated ‘Z’ Connectors – un cablu este bun atunci cand si conectorii sunt performanti!
IRIS este mufat cu conectorii placati cu rhodium ‘Z’ connectors, alesi pe motivul sunetului foarte bun si a raportului optim calitate / pret, depasind in performante conectori mult mai scumpi de pe piata.
Placarea cu rhodium este aplicata pe conector pentru a asigura o imagine sonora mai clara si fara coroziuni in contactul dintre conector si boxe.

Specificatii:
Conductori: 19 x 0.3mm diametru (16 gauge) cupru placat cu argint
Izolatie: Cauciuc siliconic tip GPC, 1.2mm grosime
Diametru exterior cablu – 11.5mm
Capacitanta: 3m terminated cable: 147 pF
Freutate – 3m terminated cable: 430 g