+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Quadral Chromium Style 2

boxe de raft cu tweeter ribon

Quadral Chromium Style 2

boxe de raft cu tweeter ribon

Quadral Chromium Style 2

boxe de raft

Noua gama CHROMIUM STYLE combina designul cu functionalitatea oferind o experienta audio cu totul noua. Cabinetul este unul nou, cu panouri laterale curbate pentru reducerea reflexiilor radiante in interior, evitand colorarea sunetului prin distorsiuni nedorite. Finisajul high gloss finisat manual, alb sau negru, contribuie la aspectul luxos, oferind o nota in plus designului interior al incaperii de auditie.
Noul tweeter ribon ofera frecvente inalte cu claritatea cristalului, iar difuzoarele de medii / bass acoperite cu un aliaj de titan ofera fidelitate si linearitate, cu o dinamica maxima.

Tweeterul ribon al gamei CHROMIUM STYLE iese in evidenta prin distorsiuni extrem de scazute si rezolutie uimitoare. Este rezultatul unui intens efort de dezvoltare al echipei tehnice Quadral, utilizand siseme sofisticate de fabricare a membranei impreuna cu magneti puternici Neodymium si un miez de ferita, rezultatul vorbind de la sine: intreaga gama Chromium Style este un succes si o reala bucurie a auditiei!

Constructie 2-Way Bassreflex
Putere nominala / maxima 60/90 W
Raspuns in frecventa: 48…55.000 Hz
Crossover 3.400 Hz
Sensibilitate: 86 dB
Impedanta nominala 8 Ohm, Minima 4 Ohm
Tweeter: Ribon
Mid/bass: 155 mm Ø Titanium-PP
Dimensiuni: 30,9 x 17,65 x 26,85 cm
Greutate: 5,7 kg

DESIGN STATIV G – suport optional de podea