+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Bryston SP3

Procesor surround si preamplificator high end

Bryston SP3

Procesor surround si preamplificator high end

Bryston SP3

surround processor

Audiofilii din intreaga lume s-au bucurat de lansarea celui mai performant procesor audio/video surround. Avand 8 intrari HDMI si doua iesiri independente HDMI ce suporta rezolutii diferite, decodoare PCM, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio and DTS-HD Master Audio, intrari audio balansate XLR sau simple RCA, cate doua intrari video component, composite si S-video, 6 intrari analogice stereo, coaxiale, optice, intrari AES/EBU balansate digitale, si intarari 7.1 analog, Ethernet, USB, noul model SP3 este de o complexitate ce depaseste majoritatea produselor similare de pe piata. Insa ceea ce face din SP3 un procesor unic este sunetul de cea mai inalta clasa. Construit ca un surround preamp/processor pentru audiofili, partea audio de baza detine o sectiune de preamplificare de inalta calitate, bazata pe op amp-uri discrete in clasa A. Partea analogica a lui SP3 se presupune ca este la fel de buna precum cea din preamplificatorul Bryston BP26!.

Modulul HDMI/video pass-thru este electric si fizic izolat complet de sectiunea audio a controllerului. Placa video este deasemenea separata complet, intr-un sasiu separat, deasupra partii audio. Modulul video adauga intrarile HDMI, si asigura capacitatea “strip off / pass through HDMI video signals” in timp ce procesarea semnalului HDMI audio se face onboard (toate codec-urile de inalta rezolutie sunt suportate).

Construite ca sa dureze

Bryston aplica tehnici si materiale particularizate în constructia de zi cu zi a echipamentelor electronice, care sunt de obicei utilizate în industria militara si aerospatiala. Aderarea noastra traditionala la piesele de proprietate Bryston si tehnici sofisticate de constructie si de testare previne variatia de la unitatea la unitate tipica produselor fabricate in masa si da siguranta ca amplificatorul dvs. va functiona timp de multi ani, fara probleme.

Asamblare manuala

Toate produsele audio Bryston sunt asamblate manual si individual si testate de catre o echipa dedicata de angajati Bryston în propria fabrica.

Procedura unica BURN-IN

Fiecare produs trece printr-o procedura extinsa speciala Bryston de control al calitatii. Fiecare unitate este plasaat pe un banc de test si rulata pentru 100 de ore. Acest procedeu extrem de riguros “maturizeaza” componentele si previne orice aparitie a unei erori premature. Rezultatul este un produs fiabil, fara probleme de performanta, pentru multi ani.

SPECIFICATII

7.1, 6.1 si 5.1 surround sound
Dolby True HD, Digital Plus, Digital EX, Pro Logic IIx
DTS-HD master audio, Dolby volume
Class A discrete audio circuits
Separate digital and analog power supplies
Second zone output via single ended pair which allows for separate audio from another source
RS-232 serial data port for remote control via Crestron, AMX or similar control systems
Remote control included

Analogue Inputs

Two pairs of Stereo Balanced XLR
Single Ended Analog bypass (7.1)
Six pairs Single ended Analog
One Microphone

Digital Inputs

Eight HDMI
Two AES-EBU
Three Optical
Four SPDIF Coax
One USB

Analogue Outputs

Set of 7.1 Balanced XLR
Set of 7.1 Single Ended (RCA)
One Zone (stereo)
One set VCR and Tape loop
One Stereo Headphone Jack

Digital Outputs

One Optical SPDIF
Two HDMI

Control Inputs

One RS-232
One Ethernet
One IR