+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Hercules DCT++ CS

cablu alimentare ecranat

Black Rhodium Hercules DCT++ CS

cablu alimentare ecranat

Black Rhodium Hercules DCT++ CS

cablu alimentare

Zgomot RFI foarte scazut datorita ecranajului electric
Cablul de alimentare HERCULES DCT++ CS este ecranat cu trei straturi separate de ecranaj nu doar pentru a preveni interferentele posibile cu cablurile invecinate, dar si pentru protectia fata de orice influente exterioare. Cablurile mufate HERCULES DCT++ CS au o tehnologie in plus de eliminarea zgomotelor ce imbunatatesc calitatea auditiei.

Advanced Cryogenic and Crystal Sound Processing for Superior, High Impact Sound.
HERCULES DCT++ CS este tratat prin procedeul avansat DCT++(deep cryogenic processing treatment).
Acest procedeu implica temperaturi de procesare mult peste si mult sub temperatura camerei, ce altereaza structura moleculara a conductorului sporind uniformitatea. Beneficiile sunt definitive si afecteaza pozitiv toate aspectele performantei cablului.
Pe langa procedeul DCT++ HERCULES DCT++ CS este tratat si prin procedura Crystal Sound, aplicat dupa DCT++, ce reorienteaza suprafata exterioara a conductorului. Rezultatul este o suprafata mai compacta si uniforma, fara goluri inerente procesului de fabricatie. In sunet se traduce printr-un bass mai profund si controlat, si o claritate pe ansamblu a sunetului.

Zgomot scazut si dinamica extinsa prin design Low Microphony
Fiecare din cei trei conductori (live, neutral si earth) au un strat special conductiv cu microfonie joasa ce reduce efectul triboelectric ce apare in urma frecarii dintre ecranaj si izolatie creind o incarcatura electrica. Separand ecranajul si izolatia printr-un strat special conductor, incarcatura este rapid disipata, indepartand orice zgomot nedorit datorat voltajului respectiv, care ar putea modula semnalul electric sensibil ce traverseaza conductorul. Muzica redata este mai clara, mai dinamica, cu o ambianta placuta.

Transient Phase Distortion scazut
HERCULES asigura reproducerea vocii umane cu o naturalete a dictiei si separa instrumentele in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’, prin folosirea unei izolatii mai groase decat cea uzuala, marind distanta intre conductori si astfel reducand campul magnetic creat de curentul care circula prin cablul vecin. Beneficiul in auditie este un sunet mai deschis si mai clar.

Izolatie PTFE cu absorbtie scazuta in dielectric
Cablul de alimentare HERCULES are o izolatie de calitate inalta, din PTFE cu un grad scazut de absorbtie in dielectric, minimizand absorbtia dielectricului, in care izolatia preia energia electrica pe care o elibereaza apoi cu intarziere, creind distorsiuni si efecte negative asupra sunetului.

Vibration Stabiliser
Sunt folosite stabilizatoare de vibratii mecanice, Graham Nalty VS-1, special proiectate pentru a reduce vibratiile mecanice din conductor, ce pot afecta proprietatile electrice ale cablului ce produc distorsiuni in sunetul final. Beneficiul sunetului mai clar folosind VS-1 se simte cel mai mult in instrumentele de gen contrabas, harpa, chitara clasica, unde apare o prezenta mai clara a imaginii sunetului.
• Deep Cryogenically Treated silver plated conductors
• Crystal Sound processing for more realistic bass
• High quality Deep Cryogenically Treated rhodium plated power connectors
• Insulated in PTFE for low dielectric absorption and clearer sound
• Attractive black outer braid designed for reducing mechanical vibration
• Triple screen for ultimate in low RFI noise
• Low Microphony layer for increased dynamics
• Cables can be supplied with UK, UL and Schuko power connectors
• Cables can be terminated in C13 or C19 IEC connectors or Furutech F1-8N 2 pin IEC
• Vibration Stabiliser weight 2 x 155 g