+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Encore

cablu de boxe Encore

Black Rhodium Encore

cablu de boxe Encore

Black Rhodium Encore

cablu de boxe

ENCORE si ENCORE BiWire sunt cabluri de boxe bazate pe modelul premiat Black Rhodium DUET DCT++ CS Single wire si DUET DCT++ CS BiWire (HI-FI News Editors Choice). Eliminand partile scumpe ale procesului de fabricatie dar retinand designul testat si confirmat ce asigura calitatea maxima a sunetului, se obtine un raport mai bun calitate / pret.

Transient Phase Distortion scazut
ENCORE si ENCORE BiWire reproduc vocea umana cu o naturalete a dictiei si separa instrumentele in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’, prin folosirea unei izolatii mai groase decat cea uzuala, marind distanta intre conductori si astfel reducand campul magnetic creat de curentul care circula prin cablul vecin. Beneficiul in auditie este un sunet mai deschis si mai clar.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru eliminarea distorsiunilor.
ENCORE si ENCORE BiWire sunt rasucite pe toata lungimea pentru a preveni comportamentul ‘antena’ al cablului. Un cablu drept, nerasucit, atrage mai mult semnalele  RFI/EMI generate de radio, WiFi, telefoane mobile si chiar sisteme de incalzire centrala. O filtrare RFI/EMI este aplicata si conductorului in sine, ce previne modularea zgomotului pe frecventa inalta la capetele cablului. Ambele procedee reduc distorsiunile in cablu.

Izolatie siliconica pentru un sunet mai prompt pe pasajele crescatoare / descrescatoare
Izolatia este din cauciuc siliconic pentru ca are pierderea pe dielectric scazuta, asigurand distorsiuni foarte mici datorate absorbtiei dielectric, in care energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata cu intarziere, cauzand lipsa timingului corect al sunetului. Folosind cauciuc siliconic, ENCORE si ENCORE BiWire garanteaza un sunet mai prompt, mai ales pe varfurile si pasajele descrescatoare ale sunetului

Tehnici avansate de productie pentru reducerea zgomotului si distorsiunilor.
ENCORE si ENCORE BiWire folosesc doua miezuri din cupru placat cu argint pentru semnalul pozitiv si negativ. Acestea sunt conectate in sens contrar. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un nivel de zgomot mai scazut, si un sunet mai clar datorita profunzimii pasajelor silentioase dintre notele muzicale.

Conectorii Z plugs – cost scazut dar sunet de calitate
ENCORE si ENCORE BiWire sunt terminate cu conectorii placati cu aur de tip Z plugs, alese pentru raportul cel mai bun calitate / pret, comparativ cu alte modele mai scumpe

Specificatii:
Conductors: 4 cores 19 x 0.3mm diameter (16 gauge) silver plated copper
Insulation: Silicone rubber type GPC
Insulation thickness 1.2mm
Outside diameter: 11mm
Capacitance: 3m terminated: 290 pF