+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Elipson Alpha 100 RIAA Johnny Halliday

pickup editie limitata Johnny Hallyday

Elipson Alpha 100 RIAA Johnny Halliday

pickup editie limitata Johnny Hallyday

Elipson Alpha 100 RIAA Johnny Halliday

pickup editie limitata

Modelul de pickup de succes Elipson Alpha 100 RIAA in editie speciala limitata Johnny Hallyday, avand elemente de design unice.

In intregime proiectat si fabricat in Franta, de catre inginerii celei mai cu traditie firme Hi-Fi din Franta – Elipson, modelul de pickup Elipson Alpha 100 RIAA este o imbinare intre tehnologie si inovatie.
ELIPSON AVF (ANY VOLTAGE, ANY FREQUENCY) Printr-un design electronic avansat, pickup-urile Elipson pot functiona la orice voltaj si frecventa de alimentare din lume (100-240V, 50-60Hz).
ELIPSON DDS (DIRECT DIGITAL SYNTHESIS) Sinteza semnalului digital sinusoidal pentru precizie maxima a vitezei de rotatie, printr-un design electronic de inalta clasa.
ELIPSON ASC (AUTO-SPEED CONTROL) Pickup-urile Elipson au un control automat al vitezei prin metoda digitala pentru evitarea alunecarii curelei de transmisie, si a spori fiabilitatea motorului.
ELIPSON MSD (MOTOR SUSTENSION DEVICE) Motorul este suspendat mecanic, pentru a nu se propaga vibratiile acestuia in platan.
ELIPSON ICB (INFINITE CENTERING BEARING) Ghidajul axului platanului din bronz, pentru precizie maxima a centrarii axului platanului.
ELIPSON OTT (ORBITAL TORSION TONEARM) Bratul special dezvoltat de Elipson. Structura orbitala confera maxima precizie, torsiunea interna este ajustabila pentru anti-skating.

Specificatii tehnice pickup Elipson Alpha 100 RIAA:

Platan: Otel presat
Sasiu: PVC
Finisaj: Matt
Doza: Ortofon OM10
Preamplificare phono inclusa, poate fi conectat la orice amplificator
Cablu RCA inclus
Compatibil cu doze MM sau MC
Brat: Elipson Orbital Torsion
Capac de protectie inclus
Iesire: RCA stereo
Dimensiuni: 450 x 120 x 380 mm
Greutate: 2,5 kg

Specificatii RIAA:
Raspuns in frecventa : 25Hz-20KHz (-3 dB/+1 dB)
Gain : MM = 40,5 dB / MC = 61 dB
Crosstalk : MM =88 dB / MC =78 dB
THD : MM = 0,006 % / MC = 0,05 %
Raport semnal zgomot : MM = 82 dB / MC = 76 dB