+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Norstone Trocadero

mobilier audio video fabricat in Franta

Norstone Trocadero

mobilier audio video fabricat in Franta

Norstone Trocadero

mobilier audio video fabricat in Franta

Intuitie franceza
NorStone merge inainte, si pentru prima data scoate pe piata o gama de produse fabricate manual in Franta. Cu Norstone Edition, scopul este aplicarea tehnicilor de productie cele mai avansate din Franta. Calitatea fabricatiei, personalizarea produselor, si fabricarea lor in unitatea speciala de productie din Burgundia sunt termenii definitorii pentru noua colectie Edition.

Tehnologie StoneGloss
NorStone Valmy este finisat cu tehnologia StoneGloss ce asigura longevitate, luciu permanent si rezistent, si aspect unic prin nu mai putin decat 34 culori disponibile! Tehnologia de finisaj StoneGloss are avantajul de a patrunde materialul cu nuanta de culoare dorita, producand un ton de culoare profund. Acest lucru inseamna ca se pot corecta si zgarieturile aparute accidental.

Transparent pentru telecomanda
TROCADERO are in dotare si un receiver IR pentru aparatele depozitate inauntru. Puteti comanda aparatura audio video fara a mai fi nevoie sa deschideti usile mobilierului.

Trocadero a fost proiectat tinand cont de orientarea contemporana pentru simplitate in designul de interior. Se integreaza usor in atmosfera camerei prin forma sa simpla si moderna. Tot in aceasta idee de integrare a fost prevazut si cu posibilitatea atasarii lui de perete. Cele 34 nuante de culoare in care se poate finisa il face si mai usor de asimilat cu orice tip de interior. Norstone Trocadero, ca si celelalte modele din gama Edition, pot sublinia designul casei sau ii pot da o nota de culoare ce il vor scoate in evidenta.

DESIGN

Finisaj: StoneGloss / 34 culori
Structura : Chipboard plated
INCARCARE MAXIMA
Raft superior : 70 kg
Raft intermediar : 15 kg
Raft inferior : 50 kg
DIMENSIUNI
Totale (W x H x D) : 1600 x 400 x 550 mm
AMBALAJ
Livrat asamblat pe palet
Dimensiune colet (W x H x D) : -
Greutate cu ambalaj : 77 kg – fara ambalaj : 55kg