+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

PMC twotwo.6

boxe active, DSP controlled

PMC twotwo.6

boxe active, DSP controlled

PMC twotwo.6

boxe active, DSP controlled

Noua serie twotwo combina proiectarea profesionala binecunoscuta PMC cu amplificare activa si procesare digitala sofisticata, pentru a crea o gama de boxe cu o acuratete, versatilitate si complexitate unice in domeniul profesional.

Intreaga gama TwoTwo este proiectata si fabricata in Anglia, folosind componente si tehnologii “state-of-the-art”. Rezultatul este un nivel de claritate transparenta si acuratete de ne egalat in domeniul monitoarelor compacte profesionale.

Pot opera atat in pozitie verticala cat si orizontala fara a compromite imaginea stereo sau acuratetea tonala. Acest lucru le face sa fie ideale pentru domeniul monitorizarii nearfield a muzicii si vocii, in situatii in care spatiul este critic, de exemplu in vehicule broadcast, studiouri de dimensiuni mici pentru emisii radio TV, studiouri de editare video si post productie etc.

funky_dj_PMC_twotwo_ATL250(1)- monitoare compacte cu tehnologie ATL™ (Advanced Transmission Line) bass loading – conectivitate analog si digital pana la 192kHz – amplificare de cea mai inalta clasa, dual Class-D – DSP engine ce controleaza raspunsul difuzorului, crossover & EQ – pozitionare versatila – perfectiunea sunetului atat in pozitie orizontala cat si verticala – difuzoare de inalta precizie, proiectate si construite de PMC pentru dinamica si neutralitate

Dimensiunea este inselatoare. Desi este cel mai mic model in seria TwoTwo, acest model nearfield compact detine aceeasi tehnologie ca si modelele mai mari, permitandu-i sa se comporte dincolo de orice asteptari. Rezolutie uimitoare, neutralitate, provenind de la un DSP sofisticat si amplificare duala, precum si datorita difuzorului nou de inalte PMC 27mm si difuzorului de frecvente joase 170mm (6.5”), toate fiind incouse intr-un cabinet atent proiectat dupa tehnologia labirint specifica PMC ATL™. Aceasta tehnologie produce o adancime de bass incredibila pentru dimensiunile cabinetului, retinand dinamica si muzicalitatea.

 

 

Finisaj: Blackblue
Crossover: 1.8kHz
Dimensiuni: H 406 W 194 D 364 (mm)
Difuzoare: LF 170mm (6.5 inch) , HF 27mm Soft Dome
Lungime canal ATL™  1.6m (5.25ft)
Raspuns frecventa: 40 – 25kHz
Intrari: Balanced analogue XLR, unbalanced RCA-phono, AES3 digital XLR, (left/right channel selectable), All XLR-3F connectors wired Pin-1 screen, Pin-2 hot, Pin-3 cold, Fiecare intrare se poate ajusta independent ±8dB trim range
Peak SPL @ 1M: 113dB
Greutate: 8.4