+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

PMC twotwo.8

boxe active, DSP controlled, DAC intern

PMC twotwo.8

boxe active, DSP controlled, DAC intern

PMC twotwo.8

boxe active, DSP si DAC intern

Noua serie twotwo combina proiectarea profesionala binecunoscuta PMC cu amplificare activa si procesare digitala sofisticata, pentru a crea o gama de boxe cu o acuratete, versatilitate si complexitate unice in domeniul profesional.

Gama TwoTwo este compusa din modelele, TwoTwo.5, TwoTwo.6 si TwoTwo.8, TwoTwo Sub1, toate detin aceleasi optiuni si caracteristici principale, diferenta este in dimensiunea difuzorului de bass (5,5 inch, 6.5 inch si 8 inch) si bineinteles a incintei. Sunt proiectate si fabricate in Anglia, folosind componente si tehnologii “state-of-the-art”. Rezultatul este un nivel de claritate transparenta si acuratete de ne egalat in domeniul monitoarelor compacte profesionale.

Pot opera atat in pozitie verticala cat si orizontala fara a compromite imaginea stereo sau acuratetea tonala. Acest lucru le face sa fie ideale pentru domeniul monitorizarii nearfield a muzicii si vocii, in situatii in care spatiul este critic, de exemplu in vehicule broadcast, studiouri de dimensiuni mici pentru emisii radio TV, studiouri de editare video si post productie etc.

funky_dj_PMC_twotwo_ATL250(1)- monitoare compacte cu tehnologie ATL™ (Advanced Transmission Line) bass loading – conectivitate analog si digital pana la 192kHz – amplificare de cea mai inalta clasa, dual Class-D – DSP engine ce controleaza raspunsul difuzorului, crossover & EQ – pozitionare versatila – perfectiunea sunetului atat in pozitie orizontala cat si verticala – difuzoare de inalta precizie, proiectate si construite de PMC pentru dinamica si neutralitate

Modelul de varf din seria twotwo este cel mai mare si cel mai deplin din punct de vedere al optiunilor si sunetului. Detine un bass driver de 8 inch (20cm) si un cabinet Advanced Transmission Line pentru a crea un sunet cu o dinamica, claritate si adancime remarcabile. Acest model ofera precizia uimitoare ce poate fi atinsa cu tehnologia avansata DSP a firmei PMC, amplificare de cea mai inalta clasa, difozoare performante, cabinet ATL. TwoTwo.8 este un monitor cu adevarat profesional pe care te poti baza cu toata increderea.

 

 

Finisaj: Blackblue
Produse complementare: twotwo.5, twotwo.6, twotwo sub1
Crossover: 1.8kHz
Dimensiuni: H 500 W 250 D 415 (mm)
Difuzoare: LF 200mm (8″), HF 27mm Soft Dome
Lungime canal ATL™: 1.9m (6.2ft)
Raspuns in frecventa: 35Hz – 25kHz
Greutate: 12.2kg