+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Tangent Pixel Bluetooth

boxa bluetooth

Tangent Pixel Bluetooth

boxa bluetooth

Tangent Pixel Bluetooth

boxa Bluetooth

Boxa Tangent Pixel Bluetooth detine toate caracteristicile designului danez, puritate, aspect clasic, usor de folosit.

Design

Potrivit trendului de design danez, Tangent Pixel are linii simple ce formeaza un cub. Partea de sus si baza sunt disponibile fie in finisaj negru fie lemn de nuc, pe partea de sus este doar un singur buton, minimalist. Partea intermediara este acoperita de panza transparenta acustic fabricata in Danemarca care detine o traditie impresionanta in domeniul respectiv. Panza imbina in mod unic aspectul estetic deosebit, durabilitatea, si calitate optima audio.

Usor de folosit

Setarea si operarea nu pot fi mai simple… alegeti un smartphone, tableta sau alt dispozitiv Bluetooth, conectati Pixel wireless si ascultati muzica favorita. Puteti conecta si alte dispozitive prin cablu analogic, avand intrare Aux. Nu trebuie sa schimbati sursa, Tangent Pixel alege sursa automat, in functie de conexiune, volumul fiind controlat din dispozitivul dvs mobil

Calitate optima audio

Tangent’s Pixel detine sistemul renumit de sunet echilibrat danez ‘Tangent sound’ si datorita celor doua difuzoare, Pixel genereaza un sunet impresionant pentru dimensiunile lui, ce poate umple camere de dimensiuni medii cu un sunet puternic, cu bass conturat, medii rafinate, si inalte foarte transparente.

Tangent Premium Sound
Danish Design
Long Range Bluetooth
3.5MM Aux Input
Speaker: 2 x 3” wide range speakers
Power Output: 2 x10 Watt RMS
Connections: Bluetooth
3.5mm jack AUX input
Frequency Range: 20Hz-20.000Hz
Power input: DC 12V/2.0A
Operation voltage: AC100-240V / 50Hz-60Hz
Standby consumption: <0.5W (EUP 2013)
Dimensions: 130 x 130 x 130mm (WxHxD)
Finish: Black/Black
Walnut/Black
Walnut/White