+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

AstinTrew Concord DAC1

DAC in stilul AstinTrew, adica fara compromis, cu sunet muzical dar in acelasi timp detaliat.

AstinTrew Concord DAC1

DAC in stilul AstinTrew, adica fara compromis, cu sunet muzical dar in acelasi timp detaliat.

AstinTrew Concord DAC1

DAC high end

Proiectat pentru reproducerea la cea mai inalta calitate a surselor digitale, pana la 24bit / 192 kHz, prin interfata USB sau FireWire, S/PDIF si I2S. Iesirile catre amplificator integrat sau preamplificator sunt fie RCA single end printr-un etaj de iesire cu tub, fie XLR balansat folosind etaj de iesire solid state.
Panoul frontal este sculptat in aluminiu, si oferit in varianta neagra sau argintie. Carcasa superioara este prinsa fara elemente de prindere vizibile, iar intrarile si iesirile sunt incastrate in carcasa, oferind un design placut. Doua butoane rotative si indicatiile LED frontale asigura operarea facila.

Doua transformatoare, mai multe circuite de alimentare, intrari izolate galvanic si circuite de conditionare a curentului de intrare asigura conditii de operare optime pentru orice sursa de semnal digitala sau analogica. Constructia este modulara PCB.
Proiectarea este dual mono folosind 2 x PCM1794 D/A converter ce ofera 132dB dynamic range, THD+N de 0.0004% si circuite complet dual mono incepand de la procesor, eliminandu-se efectul de crosstalk intre canalele L si R.
Primul etaj analogic de amplificare este in clasa A, iesirea RCA foloseste un etaj controlat de tub deci hibrid.
Componente audio de cea mai inalta calitate au fost folosite iar in proiectare cel mai mult timp s-a alocat asigurarii unui sunet cat mai natural si fara pierdere in detaliu sau soundstage.