+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Aria DCT++

cablu interconect stereo RCA

Black Rhodium Aria DCT++

cablu interconect stereo RCA

Black Rhodium Aria DCT++

cablu interconect stereo RCA

Advanced Cryogenic and Crystal Sound Processing for Superior, High Impact Sound.
ARIA DCT++ CS este tratat prin procedeul avansat DCT++(deep cryogenic processing treatment).
Acest procedeu implica temperaturi de procesare mult peste si mult sub temperatura camerei, ce altereaza structura moleculara a conductorului sporind uniformitatea. Beneficiile sunt definitive si afecteaza pozitiv toate aspectele performantei cablului.
Pe langa procedeul DCT++ ARIA DCT++ CS este tratat si prin procedura Crystal Sound, aplicat dupa DCT++, ce reorienteaza suprafata exterioara a conductorului. Rezultatul este o suprafata mai compacta si uniforma, fara goluri inerente procesului de fabricatie. In sunet se traduce printr-un bass mai profund si controlat, si o claritate pe ansamblu a sunetului.

Low Transient Phase Distortion – asigurat de un design inovator.

ARIA DCT++ CS asigura reproducerea vocii cu claritate si distinctie, si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
Aceste distorsiuni sunt reduse prin folosirea unei izolatii mult mai groase decat cea oisnuita, marind distanta intre conductori. Acest lucru reduce campul magnetic perceput in fiecare conductor ca rezultat al campului magnetic creat de trecerea curentului prin celalalt conductor. Beneficiul este o auditie mai clara si un sunet mai deschis.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea sporita a distorsiunilor.
ARIA DCT++ CS ste acoperit cu un ecranaj strans impletit pentru a proteja conductorii interiori fata de interferentele externe RFI. Ecranajul este sporit de straturile low microphony ale conductorului si prin rasucirea conductorilor. Ecranajul este conectat doar la un capat pentru a preveni zgomotele de tip loop aerial.
Sunt aplicate si alte tehnici de filtrare complementare, pentru a asigura neutralizarea oricarei interferente ce ar putea afecta calitatea auditiei.
Toate aceste tehnologii sunt proiectate cu scopul reducerii distorsiunilor ce se pot auzi pe parcursul unei auditii muzicale, permitand sistemului sa produca un sunet mai clar, mai deschis, mai curat.

ARIA DCT++ CS foloseste conductori de cupru placati cu argint, conectati in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat faptul ca atunci cand sunt conectate astfel, zgomotul dintre notele muzicale este mai scazut, obtinandu-se o liniste mai profunda in intervalul dintre notele muzicale, permitand imbunatatirea reproducerii cresterilor bruste ale semnalului muzical.

Izolatie PTFE pentru o absorbtie scazuta a dielectricului si un sunet mai clar.

ARIA DCT++ CS foloseste o izolatie PTFE de calitate inalta pentru conductorii interni si invelisul exterior, pentru o absorbtie a dielectricului scazuta. PTFE este un material extrem de eficient deoarece atunci cand un semnal electric este aplicat unui cablu, izolatia primeste o mica incarcatura electrica. Pe masura ce voltajul este redus, incarcatura este eliberata in conductor iar in termeni muzicali acest lucru poate cauza imprecizia sunetului, mai ales in pasajele de crestere si scadere rapida a sunetului. Absorbtia scazuta de dielectric a PTFE reduce acest efect, sunetul fiind mult mai clar si mai precis.

Stabilizator de vibratii pentru reducerea distorsiunilor

ARIA DCT++ CS este dotat cu Graham Nalty legacy Range VS-2 Vibration Stabiliser. Stabilizatorul de vibratii a fost proiectat special pentru a reduce distorsinile in cabluri limitand efectul vibratiilor ce traverseaza cablul si pot cauza distorsiuni audibile. Beneficiile VS-2 apar la toate genurile de muzica, dar in particular pentru instrumentele cu coarde de genul contrabass, harpa, ce sunt reproduse cu mult mai multa precizie.

• conductori tratati criogenic si prin procedura aditionala Crystal Sound
• izolatie PTFE pentru absorbtie scazuta in dielectric si sunet mai clar
• strat anti microfonie ce creste dinamica sunetului
• ecranaj strans ce reduce interferentele RFI si distorsiunile
• conectorii placati cu rhodium pentru fiabilitate si rezistenta la coroziuni
• conectori tratati criogenic si Crystal Sound
• design atractiv cu plasa neagra exterioara
• Capacitanta RCA 1m este 106pF
• Capacitanta XLR 1m (Positive to negative) este 53pF
• Vibration Stabiliser cantareste 2 x 85 g per cablu