+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Duet DCT++

cablu de boxe

Black Rhodium Duet DCT++

cablu de boxe

Black Rhodium Duet DCT++

cablu de boxe

DUET DCT++ Crystal Sound Single wire are la baza modelul premiat Twist  (Hi-Fi Choice 5 star, Hi-Fi World 5 Globes, Hi-Fi World ’Best Loudspeaker Cable – Awards 2012) TWIRL (Hi-Fi Choice 5 star, Hi-Fi World 5 Globes) si SAMBA (Hi-Fi World 5 Globes).

Stabilizator de vibratii pentru reducerea distorsiunilor.
Stabilizatorul de vibratii GN LEGACY VS-1 a fost proiectat pentru reducerea distorsiunilor ce se pot auzi provenind de la cablul de boxe, limitand vibratiile ce se propaga prin conductori. DUET DCT++ CS Single wire are in dotare GN LEGACY VS-1 Vibration Stabiliser introdus prima oara in modelul Athena DCT++ CS.

Procesare Advanced Cryogenic si Crystal Sound pentru un impact sonor mai bun.
DUET DCT++ CS Single wire este tratat cu metoda DCT++cryogenic processing. Acest procedeu presupune temperaturi mult peste si sub temperatura ambientala, modificand structura moleculara aconductorului si imbunatatind uniformitatea . Beneficiile sunt permanente si afecteaza in mod pozitiv toate caracteristicile sonore ale cablului.
Pe langa procesarea DCT++, DUET DCT++ CS Single wire este tratat si cu procedura Crystal Sound, ce se aplica ulterior procedeului DCT++, imbunatatind invelisul exterior al conductorilor. Rezultatul este o suprafata de conductor mai compacta si regulata, cu o continuitate ce ajuta conductanta prin eliminarea golurilor lasate de procesul de fabricatie. Principalul beneficiu al tehnologiei Crystal Sound este faptul ca notele de bass sunt mai puternice si rafinate (veti observa ca un cablu mai subtire poate avea acelasi sunet cu unul obisnuit dar mai gros) iar celelalte note sunt mai clare.

Design inovator “Low Transient Phase Distortion”
DUET DCT++ CS Single wire transmite cu maxima claritate vocea umana si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin efectul de reducere dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
‘Transient Phase Distortion’ este redusa folosind o izolatie mai groasa comparativ cu cablurile obisnuite (1.2mm), marind distanta intre conductori si astfel reducand efectul de camp magnetic indus in conductori. Beneficiul este imaginea sonora mai clara si mai deschisa.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea distorsiunilor.
DUET DCT++ CS Single wire este rasucit continuu pe toata lungimea pentru a evita comportamentul cablului ca antena de radiofrecventa.
Un cablu nerasucit are o suprafata cu arie mai mare, atragand semnalele Radio, WiFi, sau GSM, chiar si cele provenind de la sisteme de incalzire.
Filtrare aditionala anti RFI/EMI este aplicata si direct asupra conductorului, prevenind modularea semnalului audio de catre zgomotele de frecventa inalta, la oricare dintre capetele cablului.
Ambele tehnologii sunt destinate reducerii distorsiunilor in sunet datorate cablului de boxe, permitand un sunet mai clar, mai curat.

Tehnica avansata de productie pentru reducerea zgomotului si a distorsiunilor.
DUET DCT++ CS Single wire foloseste doua miezuri de cupru placate cu argint, unul pentru + si altul pentru -. Acestea sunt conectate in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un zgomot de fond mai redus in pauzele dintre sunete. Izolatia de cauciuc siliconic este folosita datorita faptului ca are pierderi scazute de dielectric ce asigura distorsiuni extrem de scazute provenind din efectul de absorbtie in dielectric, energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata mai tarziu decalat in timp, producand astfel distorsiuni.

High End Rhodium Plated Award Winning Connectors – Un cablu este bun doar atunci cand toate componentele sale sunt de cea mai buna calitate!
DUET DCT++ CS Single wire este terminat cu conectorii placati cu rhodium  ‘Universal’ Banana Plugs (Hi-Fi Choice *****)
‘Universal’ plugs – deoarece au fost special conceputi sa se potriveasca cu cabluri de dimensiuni diferite, in special pentru BiWire. Acesti conectori sunt si ei tratati cu procedura DCT++ Crystal Sound fiind disponibili numai impreuna cu cablurile mufate de Black Rhodium.
Placarea cu rhodium a conectorilor asigura un sunet mai curat si un contact cu mai putine coroziuni. Efectul este un sunet mai viu si mai atragator.

Specificatii:
Conductori: 4 miezuri de 19 x 0.3mm diametru (16 gauge) cupru placat cu argint
Izolatie: Cauciuc siliconic tip GPC
Grosimea izolatiei 1.2mm
Diametru exterior: 11mm
Capacitanta: 3m terminated: 290 pF
Greutate: 3m terminated: Single Wire 600 g, BiWire 625 g