+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Oratorio DCT++ CS XLR Digital

cablu digital AES/EBU 99.99% argint

Black Rhodium Oratorio DCT++ CS XLR Digital

cablu digital AES/EBU 99.99% argint

Black Rhodium Oratorio DCT++ CS XLR Digital

cablu digital AES/EBU 99.99% argint

ORATORIO DCT++ CS este fabricat din conductor 99.99% argint pur, varianta aleasa deoarece argintul transfera sunetul cu o calitate superioara comparativ cu alte metale mai ieftine si mai putin performante ca si conductor.

ORATORIO DCT++ CS este tratat prin procedeul avansat DCT++(deep cryogenic processing treatment).
Acest procedeu implica temperaturi de procesare mult peste si mult sub temperatura camerei, ce altereaza structura moleculara a conductorului sporind uniformitatea. Beneficiile sunt definitive si afecteaza pozitiv toate aspectele performantei cablului.
Pe langa procedeul DCT++ ORATORIO DCT++ CS este tratat si prin procedura Crystal Sound, aplicat dupa DCT++, ce reorienteaza suprafata exterioara a conductorului. Rezultatul este o suprafata mai compacta si uniforma, fara goluri inerente procesului de fabricatie. In sunet se traduce printr-un bass mai profund si controlat, si o claritate pe ansamblu a sunetului.

Izolatie PTFE cu pierdere mica pentru reducerea distorsiunilor.
Cablul de argint in ORATORIO DCT++CS este izolat cu PTFE pentru pierderea scazuta in dielectric, ce asigura un nivel scazut de distorsiuni datorate efectului de absorbtie in dielectric, prin care energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata cu intarziere, creind efect audibil de distorsiune. Aceasta distorsiune este si mai mult redusa prin prezenta unui strat de aer intre peretele interior al izolatiei si conductor pe toata lungimea.

Vibration Stabiliser
ORATORIO DCT++ CS este dotat cu Graham Nalty legacy Range VS-2 Vibration Stabiliser. Stabilizatorul de vibratii a fost proiectat special pentru a reduce distorsinile in cabluri limitand efectul vibratiilor ce traverseaza cablul si pot cauza distorsiuni audibile. Beneficiile VS-2 apar la toate genurile de muzica, dar in particular pentru instrumentele cu coarde de genul contrabass, harpa, ce sunt reproduse cu mult mai multa precizie. Vibratiile mecanice in cablul audio schimba caracteristicile electrice ale cablului mai ales in domeniul frecventelor sensibile in domeniul audio. Efectul este de a modula semnalul muzical si a crea efecte de intermodulare pe care le percepem ca zgomote si distorsiuni in muzica. Aplicand stabilizatorul de vibratii la ambele capete ale cablului, vibratiile introduse la orice terminatie sunt eliminate.

Tehnologie Anti RFI / EMI .
ORATORIO DCT++ CS ste acoperit cu un ecranaj strans impletit pentru a proteja conductorii interiori fata de interferentele externe RFI. Ecranajul este sporit de straturile low microphony ale conductorului si prin rasucirea conductorilor. Ecranajul este conectat doar la un capat pentru a preveni zgomotele de tip loop aerial.
Sunt aplicate si alte tehnici de filtrare complementare, pentru a asigura neutralizarea oricarei interferente ce ar putea afecta calitatea auditiei.
Toate aceste tehnologii sunt proiectate cu scopul reducerii distorsiunilor ce se pot auzi pe parcursul unei auditii muzicale, permitand sistemului sa produca un sunet mai clar, mai deschis, mai curat.

Tehnici avansate de eliminarea zgomotelor si distorsiunilor.
ORATORIO DCT++CS foloseste doua miezuri diferite pentru semnalul pozitiv si negativ, orientate in sens contrar in procesul de fabricatie. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare nivelul de zgomot de fond scade considerabil, dand impresia unor pauze mai profunde intre notele muzicale, si redand mai precis pasajele ascendente si descendente rapide ale sunetului.

Conectori procesati criogenic placati cu Rhodium
ORATORIO DCT++CS foloseste conectori ultra performanti placati cu rhodium, GRAHAM NALTY LEGACY RANGE GN-4 RCA. Acesti conectori au fost proiectati special pentru a asigura maximum de calitate in transmiterea sunetului. Placarea cu Rhodium este pentru a asigura un contact mai curat si mai lipsit de coroziuni intre conector si mufele boxelor. Comparativ cu cele placate cu aur, acesti conectori cu Rhodium au un sunet mai viu si mai dinamic. Calitatea este sporita prin procesul de tratare criogenica DCT++ similar cu cel folosit pentru conductori.

• 99.99% pure silver conductor wires
• Cryogenically treated conductors with additional Crystal Sound technology
• Insulated in PTFE for low dielectric absorption and clearer sound
• Braided silver plated copper screen to reduce RFI noised and distortion
• All connectors rhodium plated for long term reliability and resistance to corrosion
• All connectors cryogenically treated with additional Crystal Sound technology
• Attractive deep purple outer braid
• Cables can be supplied with either RCA or XLR connectors
• Capacitance of RCA terminated 1m cable 75pF
• Capacitance of XLR terminated 1m cable (Positive to Negative) 60 pF
• Vibration Stabiliser weights 2 x 85 g