+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Solo DCT++

Cablu de boxe

Black Rhodium Solo DCT++

Cablu de boxe

Black Rhodium Solo DCT++

cablu de boxe

SOLO DCT++ Crystal Sound este primul cablu de boxe Black Rhodium ce foloseste procesul exclusiv Black Rhodium Crystal Sound.
Proiectarea cablului are la baza modelele de succes TWIST, TWIRL si SAMBA ce au castigat in ultimele luni premii 5 stele in revistele de specialitate, insa include multe particularitati de design alese special pentru a furniza un sunet mai clar, si o calitate a auditiei sporita.

Procesare Advanced Cryogenic si Crystal Sound pentru un impact sonor mai bun.
SOLO DCT++ Crystal Sound este tratat cu metoda DCT++cryogenic processing. Acest procedeu presupune temperaturi mult peste si sub temperatura ambientala, modificand structura moleculara aconductorului si imbunatatind uniformitatea . Beneficiile sunt permanente si afecteaza in mod pozitiv toate caracteristicile sonore ale cablului.
Pe langa procesarea DCT++, SOLO DCT++ este trata si cu procedura Crystal Sound, ce se aplica ulterior procedeului DCT++, imbunatatind invelisul exterior al conductorilor. Rezultatul este o suprafata de conductor mai compacta si regulata, cu o continuitate ce ajuta conductanta prin eliminarea golurilor lasate de procesul de fabricatie. Principalul beneficiu al tehnologiei Crystal Sound este faptul ca notele de bass sunt mai puternice si rafinate (veti observa ca un cablu mai subtire poate avea acelasi sunet cu unul obisnuit dar mai gros) iar celelalte note sunt mai clare.

Design inovator “Low Transient Phase Distortion”
SOLO DCT++ CS transmite cu maxima claritate vocea umana si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin efectul de reducere dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
‘Transient Phase Distortion’ este redusa folosind o izolatie mai groasa comparativ cu cablurile obisnuite (1.2mm), marind distanta intre conductori si astfel reducand efectul de camp magnetic indus in conductori. Beneficiul este imaginea sonora mai clara si mai deschisa.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea distorsiunilor.
SOLO DCT++ CS este rasucit continuu pe toata lungimea pentru a evita comportamentul cablului ca antena de radiofrecventa.
Un cablu nerasucit are o suprafata cu arie mai mare, atragand semnalele Radio, WiFi, sau GSM, chiar si cele provenind de la sisteme de incalzire.
Filtrare aditionala anti RFI/EMI este aplicata si direct asupra conductorului, prevenind modularea semnalului audio de catre zgomotele de frecventa inalta, la oricare dintre capetele cablului.
Ambele tehnologii sunt destinate reducerii distorsiunilor in sunet datorate cablului de boxe, permitand un sunet mai clar, mai curat.

Tehnica avansata de productie pentru reducerea zgomotului si a distorsiunilor.
SOLO DCT++ CS foloseste doua miezuri de cupru placate cu argint, unul pentru + si altul pentru -. Acestea sunt conectate in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un zgomot de fond mai redus in pauzele dintre sunete. Izolatia de cauciuc siliconic este folosita datorita faptului ca are pierderi scazute de dielectric ce asigura distorsiuni extrem de scazute provenind din efectul de absorbtie in dielectric, energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata mai tarziu decalat in timp, producand astfel distorsiuni.

Conectori High End Innovative ‘Straight Line Contact’ Rhodium Plated Connectors – un cablu este bun doar atunci cand toate componentele sale sunt de cea mai buna calitate!
SOLO DCT++ CS este mufat cu revolutionarele mufe GN LEGACY ‘Straight Line Contact’ Rhodium Plated Banana Plugs proiectate de Graham Nalty.
Placarea cu rhodium este aplicata pe conector pentru a asigura o imagine sonora mai clara si fara coroziuni in contactul dintre conector si boxe.
Securitatea conexiunii cu cablul este sporita prin folosirea unui set de suruburi ce fixeaza si izolatia externa a cablului.

SOLO DCT++ CS are un dublu invelis atractiv nylon braid, provenit de la un producator britanic. Acesta confera cablului un aspect deosebit, de care veti fi mandru. Deasemenea este prevazut cu mansoane termoretractile cu indicatoare de directie, marcate Black Rhodium, pentru un aspect cat mai placut.

Specificatii:
Conductori: 19 x 0.3mm diameter (16 gauge) cupru placat cu argint
Izolatie: Cauciuc siliconic type GPC
Grosime izolatie 1.2mm
Diametru exterior: 9.9mm
Capacitanta: 3m terminated cable: 100 pF
Greutate: 3m terminated cable: 270 g