+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Sonata VS-1

cablu interconect RCA cu stabilizator vibratii

Black Rhodium Sonata VS-1

cablu interconect RCA cu stabilizator vibratii

Black Rhodium Sonata VS-1

cablu interconect RCA cu stabilizator vibratii

Low Transient Phase Distortion – asigurat de un design inovator.
SONATA asigura reproducerea vocii cu claritate si distinctie, si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
Aceste distorsiuni sunt reduse prin folosirea unei izolatii mult mai groase decat cea oisnuita, marind distanta intre conductori. Acest lucru reduce campul magnetic perceput in fiecare conductor ca rezultat al campului magnetic creat de trecerea curentului prin celalalt conductor. Beneficiul este o auditie mai clara si un sunet mai deschis.

Design cu microfonie scazuta, pentru dinamica sporita
SONATA foloseste un conductor special cu efect scazut de microfonie ce reduce efectele triboelectric ce apar la frecarea intre ecranaj si izolatie creand o incarcatura electrica. Separand ecranajul de izolatie printr-un strat special conductor, incarcatura este disipata rapid. Acest lucru previne aparitia zgomotelor microfonice datorita voltajului generat intre ecranaj si izolatie. Eliminand acest zgomot deranjant pentru auditie, sunetul castiga in dinamica si claritate, ambianta sonora fiind mult mai incarcata de emotie autentica.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea sporita a distorsiunilor.

Cablul SONATA este acoperit cu un ecranaj strans impletit pentru a proteja conductorii interiori fata de interferentele externe RFI. Ecranajul este sporit de straturile low microphony ale conductorului si prin rasucirea conductorilor. Ecranajul este conectat doar la un capat pentru a preveni zgomotele de tip loop aerial.
Sunt aplicate si alte tehnici de filtrare complementare, pentru a asigura neutralizarea oricarei interferente ce ar putea afecta calitatea auditiei.
Toate aceste tehnologii sunt proiectate cu scopul reducerii distorsiunilor ce se pot auzi pe parcursul unei auditii muzicale, permitand sistemului sa produca un sunet mai clar, mai deschis, mai curat.

Cablul SONATA foloseste conductori de cupru placati cu argint, conectati in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat faptul ca atunci cand sunt conectate astfel, zgomotul dintre notele muzicale este mai scazut, obtinandu-se o liniste mai profunda in intervalul dintre notele muzicale, permitand imbunatatirea reproducerii cresterilor bruste ale semnalului muzical.

Stabilizator de vibratii pentru reducerea distorsiunilor

Cablul SONATA VS-1 este dotat cu Graham Nalty legacy Range VS-1 Vibration Stabiliser. Stabilizatorul de vibratii a fost proiectat special pentru a reduce distorsinile in cabluri limitand efectul vibratiilor ce traverseaza cablul si pot cauza distorsiuni audibile. Beneficiile VS-1 apar la toate genurile de muzica, dar in particular pentru instrumentele cu coarde de genul contrabass, harpa, ce sunt reproduse cu mult mai multa precizie.

• Conductori din cupru placat cu argint
• Izolatie PTFE pentru absorbtie scazuta in dielectric
• Strat special anti microfonie pentru dinamica crescuta
• Ecranaj strans pentru eliminarea zgomotelor RFI si distorsiunilor
• Conectori placati cu Rhodium, pentru fiabilitate crescuta si rezistenta la coroziune
• Plasa externa albastra, design atractiv
• Conectori RCA placati cu Rhodium, Graham Nalty Legacy Range GN-4
• Capacitanta 1m = 106pF