+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Venus

cablu alimentare

Black Rhodium Venus

cablu alimentare

Black Rhodium Venus

cablu alimentare

Transient Phase Distortion scazut
VENUS asigura reproducerea vocii umane cu o naturalete a dictiei si separa instrumentele in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’, prin folosirea unei izolatii mai groase decat cea uzuala, marind distanta intre conductori si astfel reducand campul magnetic creat de curentul care circula prin cablul vecin. Beneficiul in auditie este un sunet mai deschis si mai clar.

Tehnici avansate de productie pentru reducerea zgomotului si a distorsiunilor.
VENUS este un cablu alimentare ce foloseste trei miezuri de cupri placat cu argint, miezurile fiind conectate in sensuri contrare. Testele de auditie au aratat ca acest mod de conectare reduce nivelul zgomotului de fond.

Cablul de alimentare Venus foloseste izolatie PTFE datorita pierderilor scazute in dielectric, reducand distorsiunile.

Sunt folosite stabilizatoare de vibratii mecanice, Graham Nalty VS-1, special proiectate pentru a reduce vibratiile mecanice din conductor, ce pot afecta proprietatile electrice ale cablului ce produc distorsiuni in sunetul final. Beneficiul sunetului mai clar folosind VS-1 se simte cel mai mult in instrumentele de gen contrabas, harpa, chitara clasica, unde apare o prezenta mai clara a imaginii sunetului.

Tehnologie Anti RFI / EMI
VENUS detine conductori rasuciti intre ei pe toata lungimea, pentru a preveni comportamentul de antena al cablului. Un cablu nerasucit are tendinta de a se comporta ca o antena ce atrage semnalele RFI / EMI generate de unde radio, WiFi, telefoane mobile, centrale de incalzire.
Filtare aditionala RFI/EMI este aplicata direct pe conductor, ce previne modularea pe frecvente inalte la capetele cablurilor.

Izolatie PTFE cu absorbtie scazuta in dielectric
Cablul de alimentare VENUS are o izolatie de calitate inalta, din PTFE cu un grad scazut de absorbtie in dielectric, minimizand absorbtia dielectricului, in care izolatia preia energia electrica pe care o elibereaza apoi cu intarziere, creind distorsiuni si efecte negative asupra sunetului.

• High quality Audiophile grade power connectors
• Rhodium plated IEC connector
• 16 AWG Silver plated copper conductors
• Insulated in PTFE for low dielectric absorption and clearer sound
• Attractive light purple outer braid
• Cables can be supplied with UK, UL and Schuko power connectors
• Vibration Stabiliser weight 155 g x 2