+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Thunder DCT++

cablu de boxe ideal pentru monoblocuri

Black Rhodium Thunder DCT++

cablu de boxe ideal pentru monoblocuri

Black Rhodium Thunder DCT++

cablu de boxe ideal pentru monoblocuri

Black Rhodium lanseaza anul acesta modelul de cablu de boxe high end de impedanta joasa ideal de folosit in lungime mica pentru conectarea la amplificatoare monobloc amplasate aproape de boxe.
THUNDER se bazeaza pe principiile cablului ATHENA. Foloseste aceleasi miezuri tratate criogenic, insa mai multe, pentru a avea o impedanta si mai joasa. Pe scurt THUNDER este echivalent cu folosirea a doua perechi de ATHENA in paralel.

Stabilizator de vibratii pentru a reduce distorsiunile
THUNDER este echipat cu stabilizatorul de vibratie GN LEGACY VS-3 dezvoltat pentru cablurile GN Legacy, proiectat pentru reducerea distorsiunilor ce se pot auzi provenind de la cablul de boxe, limitand vibratiile ce se propaga prin conductori..

Procesare Advanced Cryogenic si Crystal Sound pentru un sunet cu impact deosebit.
THUNDER este tratat cu metoda DCT++cryogenic processing. Acest procedeu presupune temperaturi mult peste si sub temperatura ambientala, modificand structura moleculara aconductorului si imbunatatind uniformitatea . Beneficiile sunt permanente si afecteaza in mod pozitiv toate caracteristicile sonore ale cablului.
Pe langa procesarea DCT++, THUNDER DCT++ CS este tratat si cu procedura Crystal Sound, ce se aplica ulterior procedeului DCT++, imbunatatind invelisul exterior al conductorilor. Rezultatul este o suprafata de conductor mai compacta si regulata, cu o continuitate ce ajuta conductanta prin eliminarea golurilor lasate de procesul de fabricatie. Principalul beneficiu al tehnologiei Crystal Sound este faptul ca notele de bass sunt mai puternice si rafinate (veti observa ca un cablu mai subtire poate avea acelasi sunet cu unul obisnuit dar mai gros) iar celelalte note sunt mai clare.

Low Transient Phase Distortion prin design inovator.
THUNDER transmite cu maxima claritate vocea umana si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin efectul de reducere dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
‘Transient Phase Distortion’ este redusa folosind o izolatie mai groasa comparativ cu cablurile obisnuite (1.2mm), marind distanta intre conductori si astfel reducand efectul de camp magnetic indus in conductori. Beneficiul este imaginea sonora mai clara si mai deschisa.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea distorsiunilor.
THUNDER este rasucit continuu pe toata lungimea pentru a evita comportamentul cablului ca antena de radiofrecventa.
Un cablu nerasucit are o suprafata cu arie mai mare, atragand semnalele Radio, WiFi, sau GSM, chiar si cele provenind de la sisteme de incalzire.
Filtrare aditionala anti RFI/EMI este aplicata si direct asupra conductorului, prevenind modularea semnalului audio de catre zgomotele de frecventa inalta, la oricare dintre capetele cablului.
Ambele tehnologii sunt destinate reducerii distorsiunilor in sunet datorate cablului de boxe, permitand un sunet mai clar, mai curat.

Tehnici avansate de productie pentru reducerea zgomotului si a distorsiunilor.
THUNDER foloseste doua miezuri de cupru placate cu argint, unul pentru + si altul pentru -. Acestea sunt conectate in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un zgomot de fond mai redus in pauzele dintre sunete. Izolatia de cauciuc siliconic este folosita datorita faptului ca are pierderi scazute de dielectric ce asigura distorsiuni extrem de scazute provenind din efectul de absorbtie in dielectric, energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata mai tarziu decalat in timp, producand astfel distorsiuni.

Conectori High End placati cu Rhodium – Un cablu este bun doar cand toate componentele sunt cele mai bune!
THUNDER este terminat cu conectori banana cu blocare, placati cu Rhodium, ultra high end. Acesti conectori sunt tratati si ei DCT++ CS din motivele prezentate anterior pentru tratarea conductorilor.
Placarea cu Rhodium asigura un contact mai curat si mai ferit de coroziuni intre conector si terminalul boxei, obtinandu-se un sunet mai viu si mai curat.

Specificatii:

Conductors: 7 gauge (12 sq mm) silver plated copper conductors, cryogenically treated
Insulation: Silicone rubber type GPC
Insulation thickness between all cores – 1.2mm
Outside diameter: 16mm
Capacitance: Trace – due to Thunder DCT++’s unique design and construction
Vibration Stabilisers: 8 x 225g mass per stereo pair
Weight: 1m terminated stereo pair: 3.6 kg