+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Olive ONE

Primul network player HD all-in-one

Olive ONE

Primul network player HD all-in-one

Olive ONE

Primul player HD all-in-one din lume! Proiectat de tine…

Olive ONE este o solutie pentru oameni, proiectata de oameni – fiind o solutie open architecture crearea lui este determinata de iubitorii de muzica si dezvoltatorii de aplicatii din intreaga lume. Scopul este crearea celei mai bune experiente muzicale posibile. La un pret accesibil.

Acceseaza toata muzica prin interfata touch screen: MP3, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, iTunes tracks, sau servicii precum Spotify, Pandora, Deezer. Totul controlat de la un iPhone, iPad, Android, sau direct de pe ecranul touchscreen. Conecteaza o pereche de boxe si ai un sistem HD audiofil.

Smart. Social. Open.

Dotat cu sistemul de operare ultra rapid ONE Music Operating System, Olive ONE va invata automat gusturile tale muzicale, si se va integra cu retelele sociale. Structura sa open source deschide calea spre noi aplicatii si interactiuni cu muzicienii tai preferati. Cu alte cuvinte, Olive ONE este social si deschis, si in continua imbunatatire.

Sunet incredibil.

Brand cautat de audiofilii din intreaga lume, produsul ONE aduce tehnologia HD catre iubitorii de muzica de oriunde. Avand un DAC 32-bit/384kHz Burr-Brown si doua amplificatoare HD (cate unul pentru fiecare canal) Olive ONE produce un sunet cu maximum de calitate.

ONE + ONE + ONE…

Adauga un Olive ONE in cateva camere, si vei putea rula simultan muzica in sistem multi room. Totul controlat wireless de pe ONE, smartphone sau tableta.

Proiectat de tine.

Designul este minimalist, cu materiale premium precum aluminiu si sticla. Tu iti poti proiecta aspectul dupa gustul tau. Alege orice culoare sau model, sau chiar un background digital, si vei avea propria ta editie limitata ONE.

Caracteristici tehnice:

HD Digital-Analog-Converter
Based on Burr-Brown PCM5142:
32-bit/384kHz
Dynamic Range / SNR: 112 dB
THD+N: – 93 dB @ – 1 dBFS (Typical)
8X oversampling
Dual HD amplifiers and DSP
2x 32W/channel into 8 Ohm, high-efficiency (92%)
1 amp per channel provides perfect channel separation
DSP with Olive’s patent-pending SMART technology
Supported Audio Formats
WAV, AIFF, FLAC, MP3, AAC, Apple Lossless, Ogg Vorbis

Audio Output
Analog:
3.5mm
Gold-plated speaker binding posts
Digital:
Bluetooth*
Digital out (Coax, RCA)
USB (supported DACs only)
Digital Audio Input
Bluetooth
DLNA/UPnP