+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

PMC Twenty.Sub

subwoofer activ 400W RMS

PMC Twenty.Sub

subwoofer activ 400W RMS

PMC Twenty.Sub

subwoofer activ

PMC Twenty.Sub este proiectat atat pentru folosirea in auditii muzicale cat si pentru film, combinand cele mai bune difuzoare impreuna cu arhitectura unica PMC Advanced Transmission Line ATL™ , amplificare sofisticata in clasa D, si un control DSP ultra precis.

Nucleul proiectului este adanc inradacinat in sfera profesionala, folsind tehnologii testate si confirmate de-a lungul timpului de catre profesionisti si audiofili. Avand o forma compacta poate fi ascuns cu usurinta in spatiul de auditie, insa la cei 400W RMS are o performanta cu adevarat iesita din comun, ce se impune atat in efectele de bass ale filmelor surround cat si in subtilitatea dorita de audiofili in ceea ce priveste frecventele joase.

Cabinetul elegant, ranforsat in interior oferind o rigiditate sporita, gazduieste in mod perfect difuzoarele PMC si electronica de varf. Plinta de la baza aduce un spor de substanta sunetului reducand si mai mult coloratiile, avand o masa grea, ghidaj pentru cabluri si orificii pentru spike-uri M8.

Twenty.Sub foloseste, ca toate boxele PMC, tehnologia ATL™ (Advanced Transmission Line). Cu o lungime efectiva de 3m, transmission line asigura un raspuns in frecventa liniar si corect, pana la 22Hz, permitand subwooferului sa fie integrat intr-o gama larga de aplicatii. Cele doua difuzoare long-throw 7”/170mm custom-designed PMC folosesc membrane foarte usoare si rigide doped-paper montate in sasiu de magneziu.

Inima acestui subwoofer este partea electronica, construita la standarde profesionale folosind experienta PMC in domeniu: amplificare audiofila, in clasa D, 400W RMS cu distorsiuni foarte scazute, precum si circuite DSP, functii de filtru si management al bass-ului, conectivitate balansata si AES/EBU digital. Toate iesirile sunt configurate fie neprocesate fie filtrate high pass, cu gain fix sau variabil. Sursa de intrare, senzitivitatea, gain-ul si volumul sunt ajustabile, la fel si panta low-pass filter si frecventa, ce permite un tuning in 5 pasi predeterminati. Aditional este prezent un reglaj al fazei si un egalizator parametric pentru ajustarea conform camerei de auditie. Iesirile analogice sau digitale pot fi filtrate high-pass, pentru a furniza semnal catre sateliti sau inapoi catre un amplificator de putere pentru un sistem pasiv 2.1.

 

  • Putere amplificare: 400W rms
  • Finisaje: Walnut, Amarone, Diamond Black, Oak
  • Frecvente crossover: LF freq: 50Hz, 80Hz, 120Hz, 150Hz, 200Hz, LF slope: 6dB/Oct, 12dB/Oct, 18dB/Oct)
  • Dimensiuni: H 550mm 21.6″ W 200mm 7.87″ D 516mm 20.31″ +10mm grille
  • Difuzoare: 2 x PMC twenty® series, lightweight doped 7”/177mm
  • Lungime ATL™: 3m 9.8ft
  • Impedanta: 4 Ohm
  • Intrari:  2 x balanced analogue (left/right XLR female), 1 x AES digital XLR Female
  • Raspuns in frecventa: 22Hz – 200Hz
  • Greutate: 23kg 51 lbs