+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

PMC twotwo sub2

Subwoofer activ constructie ATL

PMC twotwo sub2

Subwoofer activ constructie ATL

Subwoofer PMC twotwo sub2

twotwo sub2 este un subwoofer activ destinat in mod special gamei PMC twotwo de monitoare nearfield. Cu un cabinet rigid, puternic consolidat, de rezonanta scazuta, produce un headroom extins si un raspuns mai dinamic comparativ cu sub1. Modelul Sub2 poate fi livrat ca sistem 2.1 impreuna cu monitoare twotwo pentru extensie in bass sau pentru un setup surround pentru a reproduce canalul LFE surround, si este ideal acolo unde nivelul de performanta midfield sunt cerute in spatii de genul broadcast sau post-productie. Avand o constructie bazata pe sistemul PMC ATL – Advanced Transmission Line, filtrare DSP si management de bass, este un subwoofer cu amplificare 400W Class D, ce produce un sunet controlat, de referinta, cu un spectru dinamic ce porneste de la cele mai firave soapte pana la nivele sonore impresionante.

Difuzorul de bass long-throw are constructie plata de tip piston compus din straturi fibra carbon/Nomex® – proiectat special de PMC pentru un raspuns in frecventa fara precedent si matching perfect cu Transmission Line.

In afara de calitatea sunetului, exista si o gama interesanta de conexiuni precum analog, AES3 digital ce accepta semnal pana la 192 kHz

Selectia intrarilor se face de pe partea posterioara a subwooferului sau folosind telecomanda optionala RC1. Exista un EQ parametric pentru asistarea procesului de room-alignment, iar intrarea digitala este transferata si catre iesirile analogice, TwoTwo Sub2 putand fi folosit si ca un excelent DAC high end.

Specificatii tehnice subwoofer PMC twotwo sub2:

Amplifier Power per Channel: 400Wrms
Available Finishes: Blackblue
Complementary Products: twotwo.5, twotwo.6, twotwo.8
Dimensions: H 510 W 630 D 377 (mm)
Drive Units: LF 250mm (9.8 inch)
Effective ATL™ Length: 3m (9.8ft)
Input Connectors: 2 x balanced analogue Left/Right XLR Female, 1 x AES digital XLR Female
Useable Frequency Response: 22Hz – 200Hz
Weight: 40kg