Avem un showroom audio hifi si home cinema intr-un loc special ales, in zona usor accesibila a Bucurestiului, unde esti invitat oricand pentru a te bucura de atmosfera placuta si relaxanta a muzicii, provenind de la sisteme hi-fi si home cinema de inalta clasa. Fara stres si fara obligatii, chiar daca nu esti decis asupra sistemului dorit, esti binevenit ori de cate ori ai placerea de a asculta ceva nou.

Strada Prof. Ion Bogdan 15, Sector 1, Bucuresti
+4 0726 305 809
info@stereoclub.ro
Situat in zona usor accesibila a capitalei.
Showroom audio: Zona Piata Romana, intre Calea Dorobanti si strada Polona, intr-o zona rezidentiala.
Atmosfera placuta pentru auditii si testarea sistemelor audio.
Scopul unui showroom audio este ca toti clientii sa beneficieze de o ambianta placuta, relaxanta, sa se simta ca acasa. Facem tot posibilul in acest sens, lasand auditia sa decurga in mod liber, fara restrictii sau opinii deranjante din partea noastra.
Poti veni cu muzica ta preferata, sau cu componente audio personale.
Showroom-ul Stereoclub detine o vasta colectie de muzica la standardele cele mai ridicate in domeniul audiofil, fie pe format CD fie formate digitale cu rezolutii pana la 192 kHz. Va puteti baza pe experienta noastra si varietatea genurilor de muzica din showroom.
Daca doriti puteti veni si cu muzica in format CD, sau fisiere audio pentru teste.
Deasemenea puteti aduce amplificatorul, boxele, sau orice alta componenta pentru a o testa impreuna cu produsele existente in showroom.
Programari: sunt necesare pentru a nu exista suprapuneri de auditii
Trebuie sa suni inainte, sau sa ne scrii un email pentru programare, pentru a fi sigur de disponibilitatea noastra.
+4 0726 305 809
info@stereoclub.ro