+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Elipson W35

Boxa wireless Wi-Fi multiroom

Elipson W35

Boxa wireless Wi-Fi multiroom

Elipson W35

boxe wireless stereo

Boxa Elipson W35 este un model stereo compatibil WiFi multiroom, Bluetooth aptX și poate accesa mii de posturi de radio pe internet și servicii de muzică online precum Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer etc. Foarte simplu de utilizat, boxa Elipson W35 poate fi controlata din interfața sa de control situată pe partea superioară, prin aplicația Elipson pentru iOS și Android sau vocal prin asocierea acesteia cu un dispozitiv care integrează Amazon Alexa. Proiectat ca o adevărata boxa Hi-Fi, Elipson W35 are o putere de 350 W RMS și beneficiază de forma iconică sferică a producătorului francez. Oferă calități muzicale remarcabile pentru a reproduce eficient toate stilurile de muzică.

Elipson W35: design stereo, 350 W RMS

Boxa Wi-Fi Elipson W35 beneficiază de mulți ani de experiență Elipson în proiectarea și fabricarea boxelor Hi-Fi. Pentru acest model Wi-Fi Elipson W35, inginerii brandului francez au preluat forma sferică iconică utilizata și la Elipson Planet L / Elipson Planet M. Această formă a fost semnul distinctiv al Elipson de la sfârșitul anilor 1960, când modelul AS-30 a adus brandului Elipson o reputație internațională în industrie. Acest design sferic are avantajul incontestabil de a elimina rezonanțele carcasei și de a permite difuzoarelor să se exprime în cele mai bune condiții. Astăzi, boxa Elipson W35 semnează renașterea acestei tradiții franceze. Este echipat cu un set de 4 difuzoare, inclusiv două tweetere de mătase cu diametrul de 25 mm și două woofere cu diametru de 165 mm. Acest design permite Elipson W35 să reproducă sunetul stereo cu un soundstage larg, prin plasarea unui tweeter și a unui difuzor de medii / bass pe fiecare parte. Difuzoarele din Elipson W35 sunt alimentate de un amplificator de clasa D, capabil să furnizeze până la 350 W RMS putere.

Elipson W35: streaming Bluetooth și aptX

Odată conectat la rețeaua WiFi casnică, Elipson W35 poate accesa mai mult de 15.000 de posturi de radio internet. Selectarea stației este foarte ușoară din aplicația de control Elipson. Elipson W35 este, de asemenea, compatibil cu toate aplicațiile de muzică online. Acest lucru face posibilă redarea muzicii de la Deezer, Napster, Spotify etc., pe Elipson W35, precum și muzică de înaltă rezoluție de la Qobuz sau Tidal pentru a oferi o experiență audio de înaltă calitate. Desigur, transmisia Bluetooth pe Elipson W35 este permisă, de asemenea, poti conecta cu ușurință muzica de la un dispozitiv care nu este conectat la rețeaua WiFi. Codecurile SBC și AAC sunt acceptate pentru a asigura compatibilitatea deplină cu orice dispozitiv Android sau Apple Bluetooth. Elipson W35 acceptă, de asemenea, codec-ul aptX, permițând streaming de până la 16 biți și 48 kHz de la o sursă compatibilă.

Elipson W35: Amazon Alexa, multiroom compatibil

Foarte ușor de utilizat, boxa wi-fi Elipson W35 poate fi controlata vocal prin asocierea acesteia cu un dispozitiv inteligent care integrează Amazon Alexa. Atunci cereți să începeți playlistul preferat, să schimbați titlurile, să schimbați volumul, să întrerupeți muzica etc. Pe lângă controlul vocal, Elipson W35 are și o interfață elegantă de control în partea de sus. Acest lucru vă permite să începeți să redați muzică, să reglați volumul, să schimbați titlurile și multe altele.

Pentru un plus de control, Elipson W35 poate fi controlat din smartphone-ul și tableta prin aplicatia gratuita Elipson pentru iOS sau Android. Această aplicație vă va permite să asociați conturile dvs. cu diferitele servicii de muzică online suportate de Elipson W35. Aplicația Elipson vă permite, de asemenea, să conectați mai multe boxe Elipson W35 în aceeași cameră sau în camere diferite ale casei. Până la 16 boxe Elipson W35 pot fi combinate pentru a crea un sistem multiroom complet.

Elipson W35: intrări analogice și digitale

Mult mai mult decât o simpla boxa wI-fI, Elipson W35 are, de asemenea, intrări audio fizice pentru a conecta toate sursele dvs. analogice și digitale. Integrată discret pe spatele Elipson W35, această SECTIUNE include o intrare analogică mini-jack și o intrare digitală optică. Astfel, este posibil să conectați un televizor HD, un player audio, un CD player, un decoder TV, o consolă de joc etc.

Constructie
Incinta acustica stereo Wi-Fi si multiroom
Design sferic
WiFi si Bluetooth
Servicii de streaming (Spotify Connect, Qobuz, Tidal, Napster..)
Compatibil Amazon Alexa
Compatibil multiroom
Formate audio : MP3, WMA, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, AAC

Difuzoare
2 x tweeter dome matase 25 mm
2 x mid-bass 165 mm cu excursie larga
Putere : 350 W RMS
SPL Max : 101 dB la 1 m

Conexiuni wireless
WiFi
Bluetooth 4.0
Codec : AAC, SBC, aptX (24 bits / 44,1 kHz)

Conexiuni fizice
1x optic Toslink
1x aux mini-jack 3,5 mm
1x USB-A

General
Dimensiunu (diametru) : 350 mm
Greutate: 7,6 kg

Optional accesorii: suport de podea, tripod, suport de perete, suport de tavan