+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Ruark R5

Sistem audio all-in-one cu WiFi, Bluetooth, CD, servicii streaming, Internet Radio

Ruark R5

Sistem audio all-in-one cu WiFi, Bluetooth, CD, servicii streaming, Internet Radio

R5 – Sistem audio de inalta fidelitate
Proiectat pentru o viata
Producatorul britanic Ruark Audio anunta lansarea pe piata a noului R5 – Sistem audio de inalta fidelitate. Incorporand intreaga experienta Ruark din trecut, impreuna cu viziunea companiei pentru viitor, R5 este sistemul ‘all-in-one’ perfect pentru entuziastii din domeniul muzicii si designului deopotriva.

Pasiunea Ruark pentru design ergonomic a insemnat un constant efort pentru imbunatatirea formei, functiilor si utilizarii produselor. O simpla atingere a noului R5 iti va descoperi calitatea acestuia, de la forma cu linii curbe a cabinetului fabricat manual, pana la senzatia speciala a componentelor din sticla si metal precum si caldura materialului textil special al grilei. R5 va insemna un nou standard si va adauga stil oricarui spatiu de locuit.

Referinta pentru R5 a fost modelul Ruark R7. Feedback-ul clientilor arata in mod clar faptul ca acestia iubesc designul si facilitatile modelului R7, iar cu R5 Ruark a dorit sa obtina o versiune la scara redusa a modelului de varf R7 fara a reduce si sunetul, obtinand un sistem pur si simplu inovator. R5 este de asemenea echipat cu functia multi-room – poate fi conectat wireless impreuna cu Ruark MRx, R2 MK3 si R7 MK3 pentru un sunet sincronizat in intreaga casa.

R5 foloseste amplificarea nou proiectata in clasa A-B, configuratie 2.1 cu componente electronice active pentru controlul precis al difuzoarelor, furnizand un sunet de o calitate fara egal. Difuzoarele stereo au fost proiectate pentru un sunet cat mai natural, cu magneti neodymium cuplati cu conuri extrem de usoare, iar subwooferul are o cursa extinsa si produce un bass fara efort, pentru un adaos de dramatism si realism in spatiul sonor.

Experienta Ruark in domeniul audio reprezinta o intelegere perfecta a sinergiei interactiunii dintre cabinet, amplificator si difuzoare pentru a crea un sunet superb.  Fabricat din materiale atent selectionate, cablinetul R5 a fost impartit intern in mai multe sectiuni ajustate si izolate acustic pentru a crea conditii ideale pentru difuzoare si componentele electronice. Si nu in ultimul rand, folosind tehnologii de procesare a sunetului de ultima ora, Ruark a reusit sa creeze o imagine stereo foarte aproape de un sistem audio de dimensiuni mari cu boxe separate. Inchide ochii si vei fi surprins ca un sistem atat de compact poate avea un asemenea sunet.

La fel ca si in cazul altor produse Ruark, controlul exclusiv RotoDial face operarea simpla, insa R5 include si o telecomanda ce foloseste unde radio, avand aceleasi comenzi ca si cele de pe R5. Telecomanda prin unde radio inseamna ca nu trebuie sa o tii indreptata spre aparat, o poti plasa pe o masuta de cafea unde cu siguranta va capta atentia datorita designului unic. R5 poate fi controlat si prin aplicatia Ruark Link app pentru iOS si Android. Aceasta faciliteaza navigarea in servicii de streaming/internet
radio si accesul la setari pentru multi-room.

In ceea ce priveste optiunile de sursa pentru muzica, R5 acopera orice cerinta, avand streaming Wi-Fi complet, CD player multi-format, Bluetooth aptX HD, DAB/FM, Internet radio, USB playback / incarcare, intrari analogice si digitale si o intrare dedicata RIAA pentru pickup.

In concluzie, R5 este un sistem audio ce va imbunatati mediul in care locuiesti cu un design deosebit, si va asigura un excelent cadru muzical prin sunetul sau unic. Poate fi folosit singur sau impreuna cu un TV pentru o solutie completa de divertisment pentru casa, si inglobeaza intreaga experienta Ruark in domeniul audio precum si o tehnologie atent studiata si actualizata. R5 este un sistem audio proiectat pentru a dura.

Specificatii tehnice

SOUND
2 × Ruark Audio 75mm full-range driver with neodymium magnet system
Integrated active subwoofer with 125mm long throw driver
Linear Class A-B Amplifier, 90 watts nominal output
Adjustable treble and bass settings
Enhanced 3D sound processing
Audio grade components throughout
Loudness function provides enhanced sound at low volume levels
CD PLAYER
Slot loading CD player plays CD-Audio, MP3, AAC and WMA music disks
Text support for CD and USB playback when available
WIRELESS
Wireless DLNA audio streaming from network attached storage devices and PCs
MULTI-ROOM READY
Multi-Room mode allows R5 to be wirelessly connected and synchronised with up to seven other Ruark connected models. These include MRx, R2 Mk3 and R7 Mk3
TUNER
DAB, DAB+ and FM Tuner with RDS for local and national reception
Internet Receiver for world-wide radio reception
30 station pre-sets (10 DAB, 10 FM, 10 Internet)
BLUETOOTH
Built in aptX HD Bluetooth receiver provides 24-bit high resolution playback from compatible devices
SPOTIFY CONNECT
Spotify Connect provides seamless integration with Spotify App and access to 20+ million tracks
OTHER MUSIC SERVICES
R5 also supports music services from Amazon Music, Deezer and Tidal
DISPLAY
High contrast OLED display with large format clock
Adjustable brightness to suit requirements
CONNECTIVITY
1 × RIAA gain stage input for turntable (RCA connectors)
1 × stereo analogue inputs (RCA connectors)
1 × digital optical TOSLINK input
1 × stereo analogue output (RCA connectors)
USB charge (5V 1.0A) and playback port. Codec’s supported include WAV, WMA, AAC, FLAC and MP3
Ethernet port for direct connection to network
Front mounted stereo headphone output
ALARM
Easy-to-use programable dual alarm with once, daily, weekday and weekend settings
Adjustable alarm volume
Adjustable snooze and sleep timers
CONTROLS
Intuitive ‘click to select’ RotoDial control system and matching RotoDial radio remote
Ruark LINK app provides full control of R5 from iOS and Android devices
STANDARD FINISHES
Rich Walnut veneer with Camira Lead Grey grille fabric
Soft Grey lacquer with Camira Lead Grey grille fabric
MAINS POWER REQUIREMENT
100-120/200-240VAC, 50-60Hz
DIMENSIONS
H142 × W520 × D300mm
WEIGHT
9.5kg