+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Ruark MR1

bluetooth speaker system

Ruark MR1

bluetooth speaker system

Ruark MR1

bluetooth speaker system

Asa cum o demonstreaza review-urile independente, Ruark MR1 sunt boxe Bluetooth cu un sunet remarcabil si flexibilitate. Modelul MK2 este imbunatatit in 2017 cu un design nou si actualizari in calitatea sunetului si conectivitate. Ruark MR1 sunt acum mai bune din toate punctele de vedere.

Avand receptie Bluetooth aptX, intrari digitale si analogice si o amplificare in clasa A-B, precum si crossover proiectat special impreuna cu difuzoarele performante, Ruark MR1 MK2 sunt cu adevarat boxe hi-fi cu aplicabilitate multipla. Perfecte pentru calculator, ideale impreuna cu un pick-up, si un mod fantastic de a imbunatati sunetul TV avand intrare optica digitala. Ruark MR1 au fost proiectate pentru a umple viata si casa cu un sunet de calitate fara a le domina…

Amplificare lineara perfecta
Similar cu celelalte produse Ruark, MR1 MK2 detin un amplficator intern in clasa A-B cu o sursa de alimentare performanta. Amplificarile lineare sunt folosite in cele mai bune echipamente audio si sunt cu mult superioare celor intalnite in majoritatea produselor de pe piata, ce folosesc amplificare digitala ce au un sunet artificial. Iata un motiv pentru care MR1 suna atat de bine.

Performanta maxima in sunet
Difuzoarele de inalte si bass sunt proiectate special pentru MR1 pentru performanta optima si dimensiuni compacte, avand ambele magneti neodynium. Acest tip de magnet permite o conentrare maxima magnetica, control mai bun al difuzoarelor, greutate mai mica si ecranaj optim.

Control deplin
MR1 Mk2 au un sistem de control usor de folosit, la fel ca toate produsele Ruark, permitand selectia sursei si controlul volumului in mod rapid si facil. Telecomanda din dotare asigura controlul rapid al functiilor, intrarilor si volumului.

Auto-standby
Avand functie auto-standby incorporata, Ruark MR1 vor intra in mod sleep dupa o scurta perioada de lipsa a semnalului audio. O functie extrem de utila in special cand folositi MR1 impreuna cu TV, pentru ca se vor reactiva imediat ce porniti TV-ul.

Calitatea sunetului oriunde
MR1 Mk2 pot furniza un sunet impresionant oriunde in casa. Ideale impreuna cu un pickup sau TV, insa impreuna cu acumulatorul optional BackPack vei putea folosi MR1 si in afara casei. In plus, daca deconecezi a doua boxa, cea ramasa va functiona automat in mod mono, permitand o si mai mare portabilitate.

Conectivitate
Boxa principala detine intrari analogic si digital, permitand conectarea dispozitivelor auxiliare audio. In mod particular intrarea optica permite conectarea dispozitivelor streaming precum Google Chromecast sau un TV. Ruark MR1 detin si o iesire pentru un subwoofer optional, pentru un adaos de bass.

Bluetooth la calitate maxima
Usurinta in folosirea standardului Bluetooth au facut ca acesta sa fie cel mai popular mod de transmisie wireless, folosit de majoritatea dispozitivelor portabile si aplicatiilor gen Spotify, Apple Music, iPlayer. MR1 MK2 avand un receptor Bluetooth aptX permite un sunet Bluetooth la calitate CD.

O mica minune
Ruark MR1 sunt boxe de inalta fidelitate in miniatura, ce folosesc un crossover similar cu boxe de dimensiuni mari, ce joaca un rol important in calitatea audio. Multe sisteme compacte folosesc un crossover minimal sintr-o singura componenta pentru cost redus si usurinta in asamblare, dar MR1 detine un crossover multi component network cu piese de calitate audio inalta atent selectate.

Calitate a sunetului uimitoare
Incinte prelucrate manual, bass reflex, cu izolatie interna anti rezonanta
Woofer Ruark Audio long throw 75mm cu magnet neodymium
Tweeter Ruark Audio 20mm treated textile dome cu magnet neodymium
Bluetooth aptX pentru calitate CD
Amplificator Linear Class A-B, 20 watt putere nominala
Componente Audio grade
Telecomanda compacta
Grila estetica cu design unic britanic
Interconect lungime 2m de inalta calitate, invelit in material impletit
Iesire pentru subwoofer activ
Intrare digitala optica avand atenuare ajustabila
Intrare Line-in audio cu atenuare ajustabila
Auto Standby
Afisare status cu Pin-point LED
Optional acumulator BackPack
Functie loudness
Auto Mono operation (poate fi folosita doar o boxa)
Finisaje: Rich Walnut veneer, Soft Grey lacquer
Dimensiuni: H170 × W130 × D135mm fiecare
Greutate: 3.5 Kg perechea