+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Apollo

cablu de alimentare low distorsion

Black Rhodium Apollo

cablu de alimentare low distorsion

Black Rhodium Apollo

cablu de alimentare Schuko – IEC

Black Rhodium introduce o noua gama de cabluri de alimentare low distorsion.

Low Transient Phase Distortion – asigurat de un design inovator.
APOLLO asigura reproducerea vocii cu claritate si distinctie, si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
Aceste distorsiuni sunt reduse prin folosirea unei izolatii mult mai groase decat cea oisnuita, marind distanta intre conductori. Acest lucru reduce campul magnetic perceput in fiecare conductor ca rezultat al campului magnetic creat de trecerea curentului prin celalalt conductor. Beneficiul este o auditie mai clara si un sunet mai deschis.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea sporita a distorsiunilor.
Cablul de alimentare APOLLO este acoperit cu un ecranaj strans impletit pentru a proteja conductorii interiori fata de interferentele externe RFI. Ecranajul este sporit de straturile low microphony ale conductorului si prin rasucirea conductorilor. Ecranajul este conectat doar la un capat pentru a preveni zgomotele de tip loop aerial.
Sunt aplicate si alte tehnici de filtrare complementare, pentru a asigura neutralizarea oricarei interferente ce ar putea afecta calitatea auditiei.
Toate aceste tehnologii sunt proiectate cu scopul reducerii distorsiunilor ce se pot auzi pe parcursul unei auditii muzicale, permitand sistemului sa produca un sunet mai clar, mai deschis, mai curat.

Cablul de alimentare APOLLO foloseste conductori de cupru placati cu argint, conectati in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat faptul ca atunci cand sunt conectate astfel, zgomotul dintre notele muzicale este mai scazut, obtinandu-se o liniste mai profunda in intervalul dintre notele muzicale, permitand imbunatatirea reproducerii cresterilor bruste ale semnalului muzical.

Stabilizator de vibratii pentru reducerea distorsiunilor

Cablul de alimentare APOLLO este dotat cu Graham Nalty legacy Range VS-1 Vibration Stabiliser. Stabilizatorul de vibratii a fost proiectat special pentru a reduce distorsinile in cabluri limitand efectul vibratiilor ce traverseaza cablul si pot cauza distorsiuni audibile. Beneficiile VS-1 apar la toate genurile de muzica, dar in particular pentru instrumentele cu coarde de genul contrabass, harpa, ce sunt reproduse cu mult mai multa precizie.

Izolatie PTFE pentru o absorbtie scazuta a dielectricului si un sunet mai clar.

Cablul de alimentare APOLLO foloseste o izolatie PTFE de calitate inalta pentru conductorii interni si invelisul exterior, pentru o absorbtie a dielectricului scazuta. PTFE este un material extrem de eficient deoarece atunci cand un semnal electric este aplicat unui cablu, izolatia primeste o mica incarcatura electrica. Pe masura ce voltajul este redus, incarcatura este eliberata in conductor iar in termeni muzicali acest lucru poate cauza imprecizia sunetului, mai ales in pasajele de crestere si scadere rapida a sunetului. Absorbtia scazuta de dielectric a PTFE reduce acest efect, sunetul fiind mult mai clar si mai precis.

• Silver plated copper 16 AWG conductors
• Insulated in PTFE for low dielectric absorption and clearer sound
• Attractive blue outer braid
• Cables can be supplied with either UK or Schuko connectors at source, and C13 or C16 IEC Connectors.
• Vibration Stabiliser weight 155G