+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Phantom DCT++

cablu interconect stereo RCA

Black Rhodium Phantom DCT++

cablu interconect stereo RCA

Black Rhodium Phantom DCT++

cablu interconect stereo RCA

PHANTOM DCT++ este un cablu nou din gama DCT oferind performante uluitoare la pret accesibil

PHANTOM DCT++ este lansat in septembrie 2010 si reprezinta o dezvoltare a tehnologiei prezente in modelul ILLUSION. PHANTOM se situeaza la mijloc intre modelul ILLUSION si OPERA, beneficiind de o performanta muzicala cu detalii imbunatatite si bass percutant. PHANTOM foloseste un miez de cupru de puritate inalta, placat cu argint pentru o claritate sporita a frecventelor medii si inalte. Cablul este rasucit strans in timpul procesului de fabricatie, reducand efectele nedorite in sunet provenite din zgomote de fond si RFI. PHANTOM foloseste un ecranaj dublu impletit din cupru placat cu argint, si conectorii legendari Eichmann Bullet cu pini de contact din cupru – Tellurium (320% conductivitate sporita) fiind invelit intr-un strat de izolatie impletita, durabila si estetica. Procesarea DCT++ adauga adancime, claritate si timing, asigurand o mai mare perspectiva asupra muzicii, si o experienta de auditie magica. Made in England. Lifetime warranty.

Miezuri de cupru solid placat cu aur, strans rasucite, cu un sunet mult mai clar decat cuprul litat, in special pentru frecventele medii, si cu zgomot de fond redus
Izolatie interna cu PTFE pentru o precizie sporita a ritmului si a percutiei
Proces post-productie exclusiv Black Rhodium, dovedit a asigura calitatea sporita a sunetului
Ecranaj dublu impletit din cupru placat cu argint pentru rejectia RFI completa oferind un background total silentios
Mufe RCA legendare Eichmann Bullet
Controlul avansat al calitatii in privinta directiei conductorului in procesul de fabricatie, asigurand imagine stereo consistenta si zgomot de fond mic.
DCT++ – Deep Cryogenic Treatment, confera cablului adancime, claritate si ritm.

DCT
BlackRhodium sustin cu tarie procedeul de tratament termic Deep Cryogenic Treatment, care imbunatateste adancimea, claritatea si exactitatea redarii sunetului la un cablu astfel tratat. In testele efectuate in showroom, din 100 persoane, 89 au putut realiza imbunatatirea in sunet a cablului DCT fata de unul normal. DCT imbunatatesc toate aspectele calitatii audio, astfel incat schimbarea sunetului poate fi mica, insa placerea auditiei muzicale mult mai mare!

DCT++ are aceleasi procedee de tratare ca si DCT, insa inainte si dupa aceste procese cablul este supus la diferente foarte mari de temperatura, procedeu posibil doar pe conductori din metal solid izolate cu cauciuc siliconic. Imbunatatirea calitatii sonore este convingatoare.

Poate fi furnizat in pereche 2 x 1m, sau comanda speciala alte lungimi.

Made in England.