+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Black Rhodium Sonata XLR digital

cablu digital XLR AES/EBU 110 Ohm

Black Rhodium Sonata XLR digital

cablu digital XLR AES/EBU 110 Ohm

Black Rhodium Sonata XLR digital

cablu digital balansat AES/EBU 110 Ohm

Cablu cu impedanta specifica 110 Ohm AES/EBU pentru cabluri digitale balansate XLR
SONATA este fabricat dupa specificatii exacte 110 Ohm, acest fapt determinand o calitate ideala pentru cablu digital balansat.

Low Transient Phase Distortion – asigurat de un design inovator.
SONATA asigura reproducerea vocii cu claritate si distinctie, si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin reducerea dramatica a ‘Transient Phase Distortion’.
Aceste distorsiuni sunt reduse prin folosirea unei izolatii mult mai groase decat cea oisnuita, marind distanta intre conductori. Acest lucru reduce campul magnetic perceput in fiecare conductor ca rezultat al campului magnetic creat de trecerea curentului prin celalalt conductor. Beneficiul este o auditie mai clara si un sunet mai deschis.

Design cu microfonie scazuta, pentru dinamica sporita
SONATA foloseste un conductor special cu efect scazut de microfonie ce reduce efectele triboelectric ce apar la frecarea intre ecranaj si izolatie creand o incarcatura electrica. Separand ecranajul de izolatie printr-un strat special conductor, incarcatura este disipata rapid. Acest lucru previne aparitia zgomotelor microfonice datorita voltajului generat intre ecranaj si izolatie. Eliminand acest zgomot deranjant pentru auditie, sunetul castiga in dinamica si claritate, ambianta sonora fiind mult mai incarcata de emotie autentica.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea sporita a distorsiunilor.

Cablul SONATA este acoperit cu un ecranaj strans impletit pentru a proteja conductorii interiori fata de interferentele externe RFI. Ecranajul este sporit de straturile low microphony ale conductorului si prin rasucirea conductorilor. Ecranajul este conectat doar la un capat pentru a preveni zgomotele de tip loop aerial.
Sunt aplicate si alte tehnici de filtrare complementare, pentru a asigura neutralizarea oricarei interferente ce ar putea afecta calitatea auditiei.
Toate aceste tehnologii sunt proiectate cu scopul reducerii distorsiunilor ce se pot auzi pe parcursul unei auditii muzicale, permitand sistemului sa produca un sunet mai clar, mai deschis, mai curat.

Cablul SONATA foloseste conductori de cupru placati cu argint, conectati in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat faptul ca atunci cand sunt conectate astfel, zgomotul dintre notele muzicale este mai scazut, obtinandu-se o liniste mai profunda in intervalul dintre notele muzicale, permitand imbunatatirea reproducerii cresterilor bruste ale semnalului muzical.

• Conductori din cupru placat cu argint
• Izolatie PTFE pentru absorbtie scazuta in dielectric
• Strat special anti microfonie pentru dinamica crescuta
• Ecranaj strans pentru eliminarea zgomotelor RFI si distorsiunilor
• Conectori placati cu Rhodium, pentru fiabilitate crescuta si rezistenta la coroziune
• Plasa externa albastra, design atractiv
• Conectori XLR placati cu Rhodium
• Capacitanta la 1m (Positive to negative) 53pF