+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Bryston B60R

Amplificator stereo integrat, 2x60W

Bryston B60R

Amplificator stereo integrat, 2x60W

Bryston B60R

amplificator integrat

CONFORT fara compromisuri

Provocare: a proiecta un amplificator integrat audio cu niciunul dintre compromisurile de obicei asociate cu aceasta abordare. B-60 ofera 60 de wati pe canal la 8 ohmi si 100 de wati pe canal la 4 ohmi. Exista patru intrari de nivel înalt calitativ, (CD, tuner, video si Aux), si in plus o bucla tape si o un pre-out/main-in. O mufa pentru casti este prevazuta pentru cei care necesita monitorizare si auditii in mod privat. Optional telecomanda pentru volum cu actionare pe motor. Aceasta abordare a controlului de volum asigura cea mai scazuta denaturare posibila a semnalului audio.

Optiuni:

Bryston DAC intern Bryston MM Phono intern Bryston remote control pentru volum

Asamblare manuala atenta

Bryston asambleaza si testeaza individual fiecare produs. Se folosesc numai cele mai bune componente in proiectarea amplificator, cum ar fi rezistente 1% metal-film, condensatori polistiren si tranzistori selectati manual si adaptati pentru a reduce zgomotul si distorsiunile la minimum absolut. Bryston aplica tehnici si materiale care sunt de obicei mai mult utilizate în industria militara si aerospatiala. Folosirea pieselor de proprietate Bryston si tehnicilor sofisticate de constructie si de testare garanteaza ca amplificator dvs. va functiona timp de multi ani, fara probleme.

PRE-OUT/MAIN-IN:

O caracteristica versatila pentru B-60 sunt conectorii pre-out/main-in. Aceasta permite utilizarea independenta a preamplificatorului sau a sectiunii de amplificare stereo într-un sistem audio sau video.

PERFORMANTA fara compromisuri

Avand in vedere claritatea crescuta si gama dinamica fara precedent a înregistrarilor si coloanelor sonore de astazi, aveti nevoie de echipamente care nu numai egaleaza, dar depasesesc parametrii materialului disponibil. Bryston B-60 este fara egal în atingerea acestui obiectiv de performanta.
Frecventa preamp: 20Hz-20kHz +/-0.05dB, Power amp: 0.5Hz – 100 kHz
Distorsiuni armonice: sub 0.005%
Semnal/Zgomot: 106dB below full output
Slew Rate: peste 60 volts per microsecond
Damping factor: peste 500 la 20 Hz, ref. 8 ohm
Putere: 60 watt pe canal – 8 ohm, 100 watt pe canal – 4 ohm
Intrari: 4 x RCA
Iesiri: 1 x RCA, 1 x tape loop, 1 x headphone
Regulated power supplies to all voltage gain stages
Each channel employs completely independent power supply. Will deliver full output to any phase angle at 4 ohms or higher
Pre-out/main-in connectors
Dimensiuni: 432 x 44 x 267 mm