+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Lumene Embassy HD

Ecrane de proiectie motorizate la un pret accesibil

Lumene Embassy HD

Ecrane de proiectie motorizate la un pret accesibil

Lumene Embassy HD

ecrane proiectie motorizate

Embassy HD este un ecran de proiecție video motorizat care te va seduce prin simplitatea și robustetea sa. Ușor de instalat, oferă o imagine clară, precisă și plăcută. Pentru a oferi o experiență cinematografică de neuitat, imaginea trebuie să fie perfectă. Prin urmare, Lumene oferă o selecție de panze de proiectie fără cusur pentru o claritate inegalabilă. Sunt lucrate cu gain-uri diferite care vă permit să vă gestionați contrastele cu precizie. Embassy HD are margini negre pe toate pentru a defini cu precizie cadrul imaginii și a ajuta la evitarea reflecțiilor nedorite. Impresia de contrast este apoi îmbunătățită considerabil.

 

Adaptabil, țesătura este extinsă pentru a se potrivi interiorului dvs. pentru instalații cu tavan înalt, aceasta se numește extra-drop. De asemenea, este posibil să vă instalați ecranul în fața unei ferestre, deoarece țesăturile Lumene au un fundal negru opac pentru a interzice să pătrundă lumina. Calitatea ecranului de proiecție video depinde și de carcasa sa. La Lumene am ales aluminiu pentru ușurința, soliditatea și proprietățile sale anticorozive. Finisajul este, de asemenea, lăcuit pentru a evita depunerile de praf și pentru a facilita întreținerea ușoară a ecranului.

 

Sistemul motor integrat este robust, silentios și fiabil. Embassy HD se va integra foarte bine și cu decorarea interiorului dvs., așa că, după ce ați găsit spațiul ales, instalarea ecranului dvs. este rapidă și ușoară. Embassy HD poate fi atârnat pe perete sau tavan folosind un sistem de fixare cu șuruburi. Confortul dvs. este prioritatea noastră, așa că am conceput o telecomandă pentru o funcționare ușoară și un port serial RS232 Communication Technology, care să permită integrarea intuitivă a automatizării casnice și confortul suprem. Toate panzele Lumene sunt tratate pentru a evita îngălbenirea și sunt garantate timp de 2 ani.

 

Panza de inalta calitate LUMENE
PVC & fibra sticla, grosime: 0.64 mm
Gain 1.0
Directivity 160°
Fara “shine point”
Tratamente : anti-ingalbenire, anti-mucegai, and anti-ondulare
Panza opaca
Margini negre
Suprafata optima pentru proiectoare LCD