+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Elipson Omega 100

pickup fabricat in franta, doza Ortofon OM10, sasiu Acryl finisaj lacuit

Elipson Omega 100

pickup fabricat in franta, doza Ortofon OM10, sasiu Acryl finisaj lacuit

Elipson Omega 100

pickup fabricat in Franta, sasiu acryl, platan din otel presat, doza Ortofon OM10

Fabricat in Franta de catre brandul cu cea mai indelungata traditie pe piata Hi-Fi franceza Elipson, modelul de pickup Elipson Omega 100 reprezinta o treapta superioara fata de seria Alpha, prin adaugarea sasiului din Acryl, finisajul lacuit in culori multiple, si a unui centralizator din aluminiu.
Inovatii tehnice specifice pickup-urilor Elipson:
ELIPSON AVF (ANY VOLTAGE, ANY FREQUENCY) Printr-un design electronic avansat, pickup-urile Elipson pot functiona la orice voltaj si frecventa de alimentare din lume (100-240V, 50-60Hz).
ELIPSON DDS (DIRECT DIGITAL SYNTHESIS) Sinteza semnalului digital sinusoidal pentru precizie maxima a vitezei de rotatie, printr-un design electronic de inalta clasa.
ELIPSON ASC (AUTO-SPEED CONTROL) Pickup-urile Elipson au un control automat al vitezei prin metoda digitala pentru evitarea alunecarii curelei de transmisie, si a spori fiabilitatea motorului.
ELIPSON MSD (MOTOR SUSTENSION DEVICE) Motorul este suspendat mecanic, pentru a nu se propaga vibratiile acestuia in platan.
ELIPSON ICB (INFINITE CENTERING BEARING) Ghidajul axului platanului din bronz, pentru precizie maxima a centrarii axului platanului.
ELIPSON OTT (ORBITAL TORSION TONEARM) Bratul special dezvoltat de Elipson. Structura orbitala confera maxima precizie, torsiunea interna este ajustabila pentru anti-skating.

Caracteristici tehnice pickup Elipson Omega 100:

Platan – otel presat
Sasiu – PMMA, lacuit acrylic
Doza – Ortofon OM10
Cablu RCA inclus in dotare
Centralizator – aluminiu
Dimensiuni: 450 x 120 x 380 mm
Culori: negru lacuit, alb lacuit, rosu lacuit
Capac protectie in dotare
Viteza selectabila 33 / 45 rpm
Iesire: RCA
Greutate: 3 kg