+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

PMC MB2 SE

boxe pasive

PMC MB2 SE

boxe pasive

PMC MB2 SE

boxe pasive

hfn” The MB2 is utterly captivating, There was an excitement that I had simply not experienced before in my listening room”
“The vocals were more haunting and sensuous than any other dynamic speaker I’ve yet heard ”

 

MB este mijlociul in seria SE producand aceeasi emotie si claritate precum IB2 insa cu capacitatea de a realiza un detaliu de bass si mai profund. Poate produce frecvente joase de pana la 20 Hz cu usurinta. Difuzorul de bass special proiectat Radial™ cu structura imensa metalica externa ofera stabilitate fizica si termica excelenta. Conul are o structura perfect rigida, permitand excursii enorme, elementele metalice exterioare se comporta ca un racitor extern, pastrand partile interne ale difuzorului la o temperatura joasa tot timpul.

Pentru cei care doresc un sunet adanc si senatia de lipsa a limitei de frecvente, varianta MB2 XBDSE este solutia.

Este disponibil si un centru dedicat MB2-C SE.

MB2 este un monitor de dimensiuni mai mari, 3-way, de constructie high resolution ATL™ ce produce acelasi sunet precis, rezolut si dinamic specific modelului IB2 insa cu abilitatea in plus de a rezolva detalii si mai profunde pe frecvente joase. Gama de bass este extinsa pana la valoarea extrema de 20 Hz ceea ce adauga un plus de adancime si profunzime – ideale pentru cei care cauta un sunet fara compromis.

MB2 este un produs nelipsit din multe studiouri profesionale din lume, si din dotarea multor artisti precum Brian May, Coldplay, BBC. Este prima boxa PMC cu unitate de bass Radial™. Scheletul extern asigura o stabilitate fizica si termica ideala conului de bass, ce poate avea excursii enorme in timp ce bobina este pastrata rece. Cabinetul finisat cu furnir natural si ajustat acustic perfect este construit din panouri taiata cu precizie de grosime de peste 35mm.

Finisaj: Oak, Walnut, Amarone, Jet Black
Crossover: 380Hz – 3.8kHz
Dimensiuni: (H) 870mm x (W) 380mm x (D) 555mm (stand (H) 536mm x (W) 374mm x (D) 502mm + spikes)
Difuoare: LF – PMC 12” 310mm Radial™ driver, HF – 27mm SONOLEX™ soft dome Ferrofluid cooled, MF – PMC75 SE – 75mm soft dome
Lungime canal ATL™ : 3m
Frecventa: 20Hz-25kHz
Impedanta: 8 Ohm nominal
Conectori: 3 pairs 4mm sockets (Tri-Wire or Tri-Amp)
Sensibilitate: 91dB 1w 1m
Greutate: 58kg (stand 17kg)