+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Tangent Pebble Splash

boxa portabile bluetooth rezistenta la apa

Tangent Pebble Splash

boxa portabile bluetooth rezistenta la apa

Tangent Pebble Splash

boxa portabila Bluetooth

Design compact – sunet exceptional

Noile boxe portabile Tangent Pebble Splash ofera un sunet impresionant pentru dimensiunile lor compacte portabile. Fiind rezistente la apa sunt ideale si ca boxe portabile pe orice vreme, si excursii in aer liber. Inginerii de la Tangent au creat o boxa unica ce combina sunetul rafinat al vocii umane cu un bass profund si controlat – lucru intalnit de obicei la boxe de dimensiuni mari.

Rezistente la apa

Tangent Pebble Splash sunt rezistente la apa, conform standardului IP57, inseamna ca le puteti umezi pe perioade scurte cu conditia sa le lasati sa se usuce intre timp. Deci boxe pretabile cu evenimente la o piscina sau la mare.

Wireless audio de clasa inalta

Boxa detine un sunet multi directional, cu un sistem ingenios de difuzoare. O poti conecta wireless prin Bluetooth, sau cu cablu AUX.

Baterie durabila

Avand o baterie interna de 2000 mAh lithium reincarcabila, Pebble Splash poate tine pana la 10 ore de muzica in continuu. Poate fi incarcata de la o sursa USB, sau PC / MAC

Microfon incorporat

Pentru utilizarea cu un smartphone, Tangent Pebble Splash detin un microfon incorporat pentru convorbiri telefonice facile folosind boxa portabila

Caracteristici speciale

Rezistente la apa – IP57
10 ore autonomie
Compact si stilizat
Ancora pentru portabilitate
Specificatii

Intrari Bluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack)
Consum DC 5VDC/1A Micro USB
Baterie Lithium-ion built-in reincarcabila – 8 hours de autonomie in regim uzual
Greutate 400 / 560 g
Dimensiuni 17.7 x 3.7 x 7.7 cm