+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Bryston BP26

Preamplificator cu sursa de alimentare externa.

Bryston BP26

Preamplificator cu sursa de alimentare externa.

Bryston BP26

preamplificator

Arta echilibrului si ingeniozitate, pentru integritatea auditiei muzicale

Preamplificatorul BP26 impreuna cu sursa de alimentare separata MPS-2

Bryston BP26 ofera un pas important inainte in capturarea subtilitatilor, nuantellor si emotiilor a muzicii înregistrate. Proiectat în interior si în exterior pentru a reflecta îmbunatatirile în întreaga linie Bryston, acest Preamplificator se potriveste perfect pentru seria noua SST2 de amplificatoare. Toate aspectele legate de calea semnalului sunt mult îmbunatatite, cu nivelul de zgomot si distorsiuni extrem de mici, si niveluri mai ridicate de suprasarcina.

Caracteristicile includ
Distorsiunile de intermodulatie au fost reduse la mai putin de 0.0015%, de la 20 la 20kHz.
Nivelul de zgomot a fost îmbunatatit în mod semnificativ, reducând zgomotul de fundal mult sub audibilitate.
Crosstalk intre intrari practic nonexistant.
Componente conectate direct în placile cu circuite de sticla-epoxi, eliminând variatiile în calea de semnal si de interactiune in fire.
Comutarea semnalului si conexiunile audio utilizeaza placare cu aur pentru a oferi calitate pe termen lung fara probleme in conexiuni.
Conectori de intrare XLR si RCA placati cu aur sunt standard.
Toate BP26 sunt adapostite în carcase din otel pentru ecranare pentru a reduce efectele de interferenta electromagnetica. Intrari cu buffer pentru mai putine distorsiuni si liniaritatea semnalului sursa. Transformatorul de putere este montat separat pentru a elimina interferenta cu circuitul de alimentare.

Fiecare model BP26 este asamblat manual si probat timp de 100 de ore. Garantie de 20 ani – de neegalat în industrie.

BRYSTON BP26 in urmatoarele variante:

MODEL BP26
BP26 cu telecomanda (optional)
BP26P cu phono MM si telecomanda (optional)
BP26MC cu phono MC, MM si telecomanda (optional)
BP26DA cu intrari DAC si telecomnda (optional)

Noul BP26DA ofera o interfata digitala utilizând o convertoare de calitate premium digital convertoare analog pe 2 intrari comutabile SPDIF (RCA) si sectiune de preamplificare clasa A.

Aceasta optiune DAC ofera o posibilitate de upgrade de clasa inalta pentru clientii care doresc sa amelioreze capacitatea lor de auditie de pe CD stereo sau DVD playere. Conectati pur si simplu CD / DVD player în BP26DA. Calitatea sunetului utilizând amplificatoare operationale discrete clasa A trebuie sa fie audiata pentru a fi crezuta.