+4 0726 305 809Luni - Vineri, 10.00 - 18.00

Bryston BR20

preamplificator, dac si streamer

Bryston BR20

preamplificator, dac si streamer

Bryston BR20

preamplificator cu DAC si streamer

Bryston BR-20 reprezinta cea mai avansată combinație de funcționalități analogice și digitale din istoria de peste 50 de ani a mărcii canadiene Bryston. BR-20 combină un preamplificator analogic foarte nou, foarte avansat, cel mai avansat circuit de conversie digital-analog (DAC) a companiei, prezent si in DAC-ul BDA-3 și un streamer de înaltă performanță pentru a crea un hub audiofil de performanță maximă.

Chris Russell, CEO și director tehnic Bryston, a declarat: Noul nostru preamplificator BR-20 oferă un nivel de claritate, transparență și detaliu audio fără precedent, împreună cu o flexibilitate extraordinară în gestionarea fiecărui tip de semnal audio; analog sau digital.

Sectiunea analogica

Preamplificatorul analogic al lui BR-20 este un produs rezultat in urma unor ani de cercetare și dezvoltare care a dus la dezvoltarea unui amplificator buffer discret optimizat capabil să furnizeze o măsurare THD + N uimitor de scăzută sub 0,0006%. Calea semnalului analogic are un design complet balansat, utilizând o serie de componente foarte potrivite și un design compact al circuitului pentru a obține cel mai mic zgomot posibil și respingerea superioară a modului comun. Un inel de LED-uri mici înconjoară perimetrul butonului de volum, indicând clar și elegant nivelul de ieșire. Pentru pasionații de muzică, acest nivel de sofisticare a circuitelor înseamnă performanțe mai realiste, mai multe detalii și mai multă dimensionalitate pentru înregistrările pe care le iubești. Cu suport pentru până la 15 surse și o mare varietate de intrări, utilizatorii vor găsi cu siguranță opțiunile de conectivitate de care au nevoie pentru orice configurație de sistem.

Sectiunea digitala

BR-20 inglobeaza cele mai avansate platforme DAC și player digital / streaming de la Bryston, oferind ascultătorilor cea mai bună performanță posibilă din orice sursă. Utilizatorii pot accesa conținut de înaltă rezoluție din până la șapte surse externe plus playerul de muzică digitală internă care oferă capacitatea de streaming TIDAL și Qobuz. Conectivitatea pentru alte patru surse HDMI devine accesibilă atunci când utilizați cardul HDMI opțional. DAC-ul intern poate decoda PCM până la 384 kHz / 32 biți și DSD 256 (DSD x4) și are capacitatea neobișnuită de a decoda DSD prin HDMI. Cu cardul HDMI opțional al BR-20, audiofilii pot conecta un player SACD compatibil prin HDMI pentru a obține cea mai pură reproducere a semnalului și cea mai bună calitate a sunetului utilizând decodoarele de la bord ale playerului. În plus, utilizatorii pot conecta surse 4K și HDR, cum ar fi Apple TV, playere Blu-Ray și multe altele, la BR-20, în timp ce transmit videoclipurile de înaltă rezoluție pe monitorul lor sau proiector. Playerul de muzică digitală bit-perfect din BR-20 asigură cea mai lină experiență posibilă a utilizatorului, împreună cu capacitatea de a gestiona fără efort biblioteci muzicale mari, datorită gigabit Ethernet, mai multă memorie RAM și adăugării conectivității USB 3.0 pentru stocarea externă a muzicii. Playerul de muzică încorporat al BR-20 va trece în mod nativ PCM până la 384 kHz și DSD128 către DAC

Amplificatorul de casti incorporat

BR-20 dispune de cel mai puternic amplificator de căști de la Bryston oferit vreodată, oferind nivel de ieșire ridicată și impedanta de ieșire redusă pentru a conduce chiar și modele de căști greu de condus. Noul amplificator pentru căști Low Z utilizat în BR-20 oferă o claritate uimitoare și o capacitate dinamică secundară doar legendarului amplificator de căști BHA-1 de la Bryston.

Optiuni:

Panou frontal argintiu sau negru
Placa de preamplificare phono MM, inlocuieste o intrare analogica
Placa HDMI cu 4 intrari si o iesire, 4K HDR, transmite DSD prin HDMI

Detalii tehnice:

2 ea. Balanced and Single Ended Inputs
2 ea. Balanced Outputs
All New fully discrete Class A analog circuitry
XLR pair configurable as variable or fixed output
Independent power supply for analog and digital circuits.
Relay switching on all inputs
Programmable theater bypass feature
Software control and balanced action volume control
Included high-res DAC up to PCM 384 kHz / 32 bit and DSD x 4
Digital Inputs include 2 ea. AES/EBU, TOSLINK, S/PDIF (RCA) and 1 ea. USB
Included high resolution streamer plays back virtually any file format at native resolution.
Control entire system using intuitive webUI on a smartphone, tablet, or computer.
Low Z Headphone amplifier is a dedicated headphone circuit capable of powering even very difficult to drive headphones.